söndag 23 februari 2014

Sportlovsaktiviteter

Det har varit sportlov här i Hult under veckan som har gått. Trots att vi har varit på resande fot under större delen av veckan så har även lite sportlovsaktiviteter hunnits med. Den viktigaste aktiviteten av alla har nog varit att sitta och mysa i soffan och ta det riktigt lugnt. Sådant behöver också planeras in, särskilt i ett liv där det normalt sett är full fart. Något som har varit riktigt trevligt det här sportlovet har varit Bohusläns museums utställning för barn.


Vad sägs om ett alldeles eget rymdskepp att krypa in i där det dessutom finns mystiska saker i taket?


I ett hemligt rum i utställningen fanns både världen och universum. Här hittade vi spännande skatter samt glob med stjärnor istället för jorden.


I ett skåp fanns blandade läskigheter och annat kusligt.


Vad kan då detta vara för filur? Givetvis ett kalejdoskop som man stoppar in hela överkroppen i! Idag är lovets sista dag, en dag för omställning mellan ledighet och vardag. Hur härligt det än är att vara ledig så finns det något riktigt skönt i vardagens alla rutiner också. För att uppskatta att vara ledig tror jag att en behöver vardagsrutiner.

5 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Sund aktivitet det är, att bara sitta och ta det lugnt! ;-) Fortsätt med det!
/Anna-Karin

Decdia sa...

Ni har verkligen mjölkat sportlovet för fullt!

Bakom dörr nr. 11 sa...

Mysigt att hitta på saker ihop.

Ha en skön söndagkväll.
Kram Pia

bara anna sa...

Ja vi fick i säng barnen i tid i kväll, det har varit sena kvällar hela veckan annars.
Men nu laddar vi om för vardagen, jag gillar det med.
Kram

Min Lilla Kokvrå sa...

Idag önskar jag att jag oxå bara suttit och tagit det lugnt någon dag på sportlovet, för idag är jag bra trött fast jag haft en veckas semester. Men förra veckan med skidåkning i fjällen har oxå varit himla kul, dock ganska intensiv och det tar på krafterna att sporta varje dag ute i friska luften är, liksom inte riktigt van vid det ;) Men nu är det vardag igen och straxt är man inne i sina vanliga banor igen.

Allt gott! / Birgitta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...