måndag 3 februari 2014

Vinterljus och svart kappa

Fler än jag som längtar efter ljuset? Kom på igår eftermiddag att det skulle vara trevligt med en bild på min nya kappa. Det var fortfarande ljust ute så dottern och jag gav oss ut för att hitta en lämplig bakgrund att fotografera mot. Det har sina fördelar att bo på en vacker plats på jorden eftersom här på grund av det finns gott om lämpliga miljöer att fotografera i.


Även om vi bara var ute i några minuter så hann det under den tiden bli så pass mörkt att de flesta av bilderna bara blev sudd eftersom jag helst inte vill använda blixten.


Den nya kappan är en kort enkel svart kappa som är lite lätt klockad. Skulle jag klaga på något så är det kanske just det att den är lite kort. Jag föredrar egentligen lite längre kappor så jag slipper frysa om benen. Fast jag gillar det här med kretslopp för kläder än mer så jag är riktigt nöjd och glad. I vår bekantskapskrets har vi tagit för vana att skicka runt sakerna mellan oss när någon har rensat ur sin garderob. Det innebär att vi ofta slipper köpa nytt vilket onekligen är riktigt bra. Det som inte har passat till oss skickar jag vidare till nästa familj och då kompletterat med sådant som rensats ut hos oss. Det som till slut inte passade någon skickas vidare till second hand och blir på så vis till glädje och nytta även då.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,så vacker du är i finaste kappan <3

/Kram & ha en trevlig Måndag!

Anneli sa...

Den var fin din kappa..............tycker det är snyggt att den är lite kort!
Men det är klart att är det riktigt kallt så fryser man nog.

Har ni så mycket snö kvar hos dig?
Här är snön borta nu, skönt.

Kram Anneli

Christina sa...

Så fint! Och lila halsduk :)
Härligt.
Kram Christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...