fredag 7 februari 2014

Fortsatt paus

Min paus från vintage och retro tycks fortsätta och det har varit en märklig vecka ur klädsynpunkt. I normala fall är pennkjolar och klänningar det jag trivs allra bäst i men just nu blir jag bara trött av att tänka på dem. För tillfället känns jag som en tjej som klär sig i jeans och t-shirt och inte som en dam i pennkjol, blus, kofta och pärlor. Det har varit lite av en utmaning att hitta något i min klädkammare som har känts passande fast samtidigt lite roligt också. Jag gillar ju utmaningar! Inte dumt att kunna matcha de kläder man redan har på ett nytt sätt och på så vis skapa nya intryck. Känns som jag har lyckats bygga upp en bra garderob när det trots min förkärlek för retro och vintage ändå är så pass flexibel att det går att hitta outfits som inte är i den stilen. Kanske är det så enkelt att det är kylan som gör att kjolar och klänningar känns mindre lockande. Varför skulle annars jeans och tjocka stickade tröjor vara det enda som känns helt rätt?

6 kommentarer:

Hannis sa...

Det går ju i perioder det där med kläder. Jag är en jeans och boots-tjej. Men när våren och sommaren gör sitt inträde så vaknar lusten att gå i haremsbyxor, vida långa kjolar och vackra sandaler.
Den här tiden vill jag mest boa in mig i en lång kofta.

Det är bra när man byggt en garderob som går att variera!
Efter lust, då har man en bra grund.
Kram Hannis

Pemsplatser sa...

Jo men nog kan det vara så, att det är kylan som gör att man vill ha härliga koftor... Rätt vad det är så är våren här och då åker nog dina fina kjolar på igen:) Ja, visst är kopparna alldeles underbara! Kram

Villa Freja sa...

Jag är också lite av en periodare med hur jag klär mig. Det ska kännas rätt och bekvämt för stunden. Och variation förnyar och inspirerar. Kram.

Anonym sa...

Jag är lika jämnt hihi mest i kjol,tights top & tröja fniss
Har aldrig byxor - Nä inte ens jeans ;)

/Lördagskramen

Christina sa...

Jag klär mig också mest i jeans nu på vintern. Till det bär jag flera lager tröjor eftersom jag är så frusen. Polotröjan är obligatorisk för mig.
Ha det fint och minns att snart är våren här och då kan vi dra fram våra klänningar och kjolar ur garderoberna :)
Kramar Christina

Fröken Tindra sa...

Kanske är det helt enkelt så att man tröttnar på sig själv ibland?! Att man inte orkar "hålla stilen" riktigt?! Eller så är det kylan, precis som du säger... =0) I vilket fall verkar du vara väl utrustad att möta den.
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...