måndag 24 februari 2014

En dag med inspirerande möten

Det här har varit en lång dag som började redan vid sju när Regina plockade upp mig här hemma i Hult. Normalt sett brukar vi inte börja vår arbetsdag riktigt så tidigt, men idag skulle vi på frukostmöte för kommunens företagare. Flera intressanta punkter på dagordningen men dessvärre uteblev möjligheten att mingla med övriga företagare vilket kändes lite tråkigt. Från frukostmöte i Hedekas begav vi oss sedan till Dingle där vi skulle besöka två ambitiösa företagare.


Första stoppet var hos Mia som driver butiken Ellis Corner

Det var ett mycket trevligt besök där vi intervjuade Mia för en artikel till Livåleva och dessutom fick vi möjlighet att titta runt en stund i hennes nya gårdsbutik. Där fanns onekligen mycket spännande.


 Nästa stopp blev hos Sara på Rockstart Salon och lät oss inspireras av hennes härliga retromiljö. Halva anledningen till att jag klipper mig hos Sara är den härliga atmosfären. Dessutom är hon en duktig frisör som i likhet med mig gillar retrofrisyrer. Lite längre fram kommer även en artikel om henne i Livåleva. Det har varit en riktigt intressant dag med spännande möten. Dagar som dessa är det verkligen fantastiskt roligt att driva ett eget livsstilsmagasin.

5 kommentarer:

Hannis sa...

Kan tänka mig att det är både kul och givande!
Spännande, jag ser fram emot dom intervjuerna.

Kram Hannis

HemkäraHanna sa...

Låter som en intensiv och rolig dag.

Min Lilla Kokvrå sa...

Ni verkar ha fått mycket inspiration och material till spännande artiklar. Ska bli kul att läsa! // Birgitta

Hem och Lycka sa...

Roligt att ni ville komma, ska bli kul att se resultatet i magasinet sedan!

Bakom dörr nr. 11 sa...

Låter som en riktigt bra och spännande dag :)

Kram Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...