söndag 1 juni 2014

Med farmors väska på kalas

Dotterns intresse för vintage och retro är inte särskilt stort men kanske har studentbalen ökat intresset något. Idag när vi skulle på kalas blev valet av klänning en riktigt söt retroklänning om än inte äkta vintage. Handväskan är dock äkta vintage eftersom den en gång i tiden tillhörde hennes farmor. Maken hade lagt den bland barnens utklädningskläder och jag såg till att rädda den från lekar till att åter användas som det den var tänkt som. Förvisso är även utklädningslek en viktig syssla, men då med annat än just vintageväskor.
Kul när dottern tycker att det är roligt med smink och frisyrer och även ett tillfälle att testa vad som kan funka till studentdagen. Den här frisyren var lätt att göra och Anna var nöjd med den. Däremot passar den sämre till studentdagen eftersom hon då ska ha på sig studentmössa hela dagen.


Vi får således fortsätta att pröva oss fram när det gäller vintagefrisyrer för att hitta en som passar till både klänning och mössa. Vad gäller smink så känner jag mig allt säkrare på att lägga en snygg eyeliner. Tycker det är så tjusigt med en dramatisk eyeliner men det är verkligen ett konststycke att måla dit den. Nåväl övning ger färdighet och nu börjar jag få till den rätta looken på eyelinern.

3 kommentarer:

Ninette sa...

Wow, så snyggt, och wow, så snygg hon är!

Prinsessorna på Bellevue sa...

Sååå fiiin hon är!!!!

Kraam
Petronella

Christina sa...

Så fin hon är, din dotter. Hela outfiten är snygg!
Hoppas att hon får det fint på studentfesten :)
Kram Christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...