måndag 23 juni 2014

Mitt eget rum

Idag har jag suttit och arbetat i mitt arbetsrum. Det var flera år sedan det var möjligt senast eftersom där alltid har varit totalt kaos. Det har som inte spelat någon roll om jag har städat eftersom rummet varit helt omöjligt att hålla ordning i. Nu har jag tänkt till ordentligt vad som varit problemet med hur rummet har sett ut tidigare och konstaterar att det som verkligen har saknats är förvaring. I mitt arbetsrum förvarar jag böcker, pyssel, målarsaker och lite annat smått och gott. När rummet var helt tömt på saker var jag onekligen häpen över hur mycket som rymdes där inne.


Min fina sekretär är jag särskilt förtjust i. Jag fick den av en vän för några år sedan och då var den brun och ganska ful. Med hjälp av lite vit färg och nya knoppar blev den till en favoritmöbler. Nu fungerar den åter som en bra arbetsplats och förvaring. Förutom saker som jag använder till olika projekt så finns även en del minnessaker i mitt lilla rum. 


Ena väggen i arbetsrummet är nu klädd från vägg till vägg och från golv till tak med hyllor. Där ryms sedan allt som måste få plats. Någon perfekt ordning kommer det nog aldrig att bli i mitt arbetsrum men nu råder där ett kreativt kaos där jag har koll på mina saker igen. Kändes helt fantastiskt bra att sitta där inne och arbeta och sedan stänga dörren om arbetet och kliva ut i resten av huset och vara ledig. 

4 kommentarer:

Torpliv sa...

Härligt att ha ett eget rum att vara i och arbeta och pyssla. Jag håller med om att det verkligen inte är lätt att hålla ordning på alla pysselsaker man vill spara på, men det ser ut som om du lyckats bra i ditt rum. Ett kreativt kaos låter ju alldeles perfekt! =)
Ha en fin dag!
Kram Petra

Chris sa...

Vilket härligt kreativt kaos!!!

Hannis sa...

En plats att vara kreativ på är underbart!
Med förvaring så att man vet någorlunda vart man har allt=))

Jag håller med dig om det där med saker.
Blir alltid lika förvånad när jag börjar röja, vart kommer allt ifrån??

Kramen Hannis

Christina sa...

O, Tack för detta inlägg. Vi har likheter. Mitt arbetsrum är också ett totalt kaos, så jag sitter inte ihäller där. Har påbörjat städning men det är svårt att få iordning kanske beroende på att det består av överblivna "synd att slänga möbler". Nu fick jag inspiration.
Härligt rum du har förresten, ser ut att finnas många grejer att titta på.
Stor kram Christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...