onsdag 4 juni 2014

Mellan kalasen

Vi har en tuff tillvaro här i Hult. I lördags var vi på konfirmation, i söndags på femtioårskalas och imorgon skall vi själva ha studentmottagning i huset. Att toppa söndagens kaffekalas vad gäller gott att bjuda på det lyckas vi nog inte. Sophie är verkligen en mästerkonditor och bjöd på alldeles för mycket gott. Hur skulle en klara att prova alla sorter? Regina och jag löste det dock genom att dela på några av kakorna så allt till slut hade provsmakats.


Vi har ju redan firat Sophie en gång då vi kidnappade henne och gav oss av ut på havet. Fast det där visste ju hon inte om när hon bjöd in oss på kaffekalas för att fira hennes födelsedag. Bra det tänker jag eftersom det nog inte kan bli för många kalas. Jo jag vet vad jag skrev i förra veckan men kalas kan det nog inte bli för många. Det är allt det tråkiga i livet som envisas med att ta tid mellan kalasen som gör att det blir lite för mycket ibland.


En skulle kunna tro att Inga och jag hade pratat ihop oss innan kalaset med tanke på att vi båda ser ut som två engelska damer på ett gardenparty. Fast egentligen är det inte så konstigt vi var ju trots allt bjudna på kaffekalas i en trädgård och dessutom är vi två kvinnor med synnerligen bra smak!

Nåväl idag är det inte en lika tjusig outfit som gäller eftersom vi grejar och bakar. Just nu står en plåt med lavendeldrömmar i ugnen och väntar på att bli klara. Härnäst skall jag baka Annas favoritkaka, nämligen mardrömmar!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men så härligt & va fiiina ni är :)
Dessa lavendeldrömmar låter goda - Recept ksanske kommer hihi
Ha det så gott/Kram

Mycket annat & lite betong sa...

Visst kan man stå ut med många kalas! Så mycket gott kaffebröd.
Och tjusiga damer!

Lycka till med studentmottagningen!
Kram Agneta

Christina sa...

O, Det är så festligt med kalas!
Och vad fina ni är.
Ha det nu kalasigt och fint!
Kram Christina

Elena sa...

Full rulle helt enkelt :)

Elena sa...

Full rulle helt enkelt :)

Bakom dörr nr. 11 sa...

Vad fina ni är !
Låter som en helg fullt med roligheter, bara att njuta :)

Kram Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...