torsdag 6 juni 2013

Bröllopsfotografering

Det här är en dag som jag nog kommer att minnas resten av mitt liv. Jag har sällan skrattat så mycket som idag, tror nästan att jag kommer att ha träningsvärk i magen imorgon. Dagen börjades tidigt hemma hos Regina för smink, hår och påklädning. Sedan gav vi oss av ut till Borgmästarebruket i Munkedal som är en mycket vacker gammal bruksmiljö.


Inga var onekligen dagens hjälte! Tänk vilken lyx att ha en egen florist med sig på en bröllopsfotografering. Hon hade tillverkat helt fantastiska blomsterkreationer och jag är djupt imponerad. Vore jag inte redan gift så skulle jag anlita henne på mitt bröllop.Fullkomligt älskar blommorna och tycker så mycket om att buketterna helt består av sådant som växer nu. Inte en enda blomma är inköpt utan allt är plockat idag. Färgsprakande och helt underbart känns som en bra beskrivning!


Alexandra var med som assistent och såg till att rätt saker fanns på rätt plats under dagen. Resten av bilderna låter dock vänta på sig. De kommer att användas till Livålevas bröllopsspecial framöver då vi kommer att skriva om allt som hör bröllopet till. För egen del är det så länge sedan jag gifte mig att jag knappt kommer ihåg alla förberedelserna. Fast vi hade ju inte riktigt ett traditionellt bröllop utan valde att bjuda in till mitt 25-års kalas och två timmar in i kalaset så gifte vi oss. En del gäster har nog fortfarande inte hämtat sig från chocken!

8 kommentarer:

Hannis sa...

Men så kul!!
Jag kan tänka mig att ni hade det roligt=))
Är övertygad om att ni gjort något bra!

Diana sa...

Haha, ert bröllop var ju hur coolt som helst! Gifter jag om min nån dag så blir det nog hemligt det med. :)
De bilder jag har fått se är jättefina, ska bli spännande att se resten!

Anonym sa...

Kul & Waooo så vackra/Kram Annmi

VisaLiza sa...

Ja dagen igår var som en vitamininjektion!

VisaLiza sa...

Vi hade i alla fall förvånade gäster och kände oss riktigt nöjda :) kan avslöja att bilderna blev toppenbra och det skall bli kul att publicera dem framöver :)

VisaLiza sa...

Tack! Kramar Liza

Huset nummer tio sa...

Så roligt ni verkar ha haft och ser framrunnit läsningen i livaleva senare.
Önskar dig en fantastisk helg
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Vi hade verkligen helt fantastiskt roligt! Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...