måndag 3 juni 2013

Retrorätt

Kanske blir det tjatigt när jag hela tiden hänvisar till Livåleva, men jag kan som inte låta bli. Igår publicerade vi en artikel på temat Fixa retrostilen. Bilderna i artikeln har tagits av mig men också av min dotter Anna. Helt enkelt så att alla bilder på mig har Anna tagit och resten är jag upphov till. Själv har jag handlat loppis så länge som jag kan minnas. Allra första köpet var en tavla föreställandes Tummelisa som jag köpte på en loppis i Folkets park i Kungälv när jag var fyra år. När jag flyttade hemifrån tillät inte ekonomin att handla nytt och dessutom kändes loppis som ett riktigt bra alternativ. Den första av alla mina vintageväskor handlades också i den där vevan när jag precis flyttat hemifrån. Jag har hunnit ha den i fjorton år och den håller fortfarande lika bra. Det kan jag kalla kvalitet!

Varken klänning eller skor är äkta gamla men de passar bra in i stilen

Magdas klänning är så att säga äkta gammal men skorna är lånade från EMA skor i Munkedal

6 kommentarer:

Diana sa...

Så fina! Jag vill tillhöra din familj, alla i min hatar att bli fotograferade och de är inte heller speciellt intresserade av att fotografera mig. :)

Anonym sa...

Wow...Så vackra ni är & otroliga foto/Kram Annmi

Anna Margareta sa...

Jag älskar all form av loppis, vintage ja, soptippar (när jag var liten). Vilka fynd man kan göra, vilka historier man kan hitta. Den där kaffen blir bara mer och mer frestande:) Så fina ni är på bilderna. Kram!

VisaLiza sa...

Jag har tur som har lyckats föra över mitt intresse på barnen eftersom maken är helt ointresserad. Syrran fotar en del, men hon bor ju i Dublin så det hjälper inte alls. Men en familj kan aldrig bli nog stor så välkommen du med :D

VisaLiza sa...

Tack snälla. Kramar Liza

VisaLiza sa...

Soptippar var lite otippat, men jag kan tänka mig att som barn tycker man att det är kul. Får verkligen hålla med om att det lockar med kaffe. Vi har ju en hel sommar framför oss så helt omöjligt är det ju inte. Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...