måndag 3 juni 2013

Se ut som en filmstjärna!

Uppmaningen kommer från ett av barnen som lånat min mobil och leker fotograf. Du är typ jättekänd och skall på premiären på din nya film! Jaha hur ser man ut då undrar jag? Svaret jag får är att det räcker att du har på dig solglasögon. Tänk det är alltså inte svårare än så att se ut som en filmstjärna!


Glasögonen är på och helt plötsligt är jag en filmstjärna! Gör som den bestämda lilla fotografen säger åt mig och ler så mycket det bara går. Jackan som filmstjärnan har på sig kommer från House of Lola och har blivit min favorit den här våren. Imorgon har jag bjudit in några väninnor på visning för just det märket. Det kommer hem en tjej som har med sig hela vår- och sommarkollektionen för oss att titta på i lugn och ro. Tidigare i våras var jag på en visning med henne och det kändes lite märkligt att sitta och lyssna på en säljare för det märke som man själv tidigare sålt. Nåväl hon var jätteduktig och det skall bli kul att ha visning hemma.


Den lilla fotografen är inte helt lätt att övertyga om att hon också borde vara med på bild. Dagens uppdrag var att köpa en sommarjacka till fotografen vilket inte var helt enkelt. I två av affärerna vi var inne i fick vi veta att det inte var säsong för jackor nu! Hur kan det inte vara säsong för jackor undrar jag? Till slut lyckades vi hitta en jacka som både fotografen och filmstjärnan var eniga om. Tänk att det fanns en butik som ansåg att det var fullt logiskt att sälja sommarjackor på sommaren!

12 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Så härliga och glada bilder!

Hannis sa...

Underbart!
Solbrillor på och man blir en filmstjärna=))
Vad fina ni är tillsammans!

Torpliv sa...

Härliga bilder, och fint att bli filmstjärna bara med hjälp av ett par solglasögon, det kanske man skulle testa =) Din jacka är så snygg, jag förstår att den är en favorit!

VisaLiza sa...

Tack :)

VisaLiza sa...

Man blir till en movie star på en sekund :)

VisaLiza sa...

Ja den har verkligen blivit en favorit även om jag också insett att det inte är helt lätt med en vit jacka. Man får som tänka sig för lite extra.

Pemsplatser sa...

Härliga bilder! Och ja, sommarjacka på sommaren låter väldigt logiskt:)Kram

Anna sa...

Solglasögon ger glamour med andra ord!:)
Det där med sommarjackor låter ju inte klokt!! Faktum är att jag var inne på KappAhl häromdagen för att titta efter jackor till döttrarna, och det var verkligen så - det fanns inget! Men jag trodde det var slut för tillfället eller så! Inte säsong för sommarjackor? På försommaren? Nänä, då får de väl sluta att sälja vantar på vintern också då...
Kram Anna

VisaLiza sa...

Man skulle ju kunna tycka det, men icke! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Så är det! Vet att jag försökte köpa villapellets på ett byggföretag i mars ett år, då var det inte heller säsong fast det var fjorton minus ute. Kramar Liza

Huset nummer tio sa...

Ni är fantastiskt vackra båda två.

Kram
Annie

VisaLiza sa...

Tack söta du! Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...