onsdag 5 juni 2013

Tyll i kvadrat

En sak är säker och det är att det kommer att dröja innan jag vill se tyll igen! Har ägnat en stor del av den här dagen till att klippa tyll, stryka tyll och sedan tillverka saker i tyll.


Det är nog lite svårt att se på bilderna vad det föreställer men det här är mycket tjusiga hårkreationer i tyll. När jag väl kom på hur man gör så gick det riktigt fort. Resultatet blev riktigt fint och när min aversion mot tyll har släppt så kommer jag garanterat att tillverka några tyllblommor i andra färger att ha i håret i sommar.


Till höger syns kvällens stora projekt som jag tror att det kan ha gett mig gråa hår! Hur kom jag på tanken att jag skulle tillverka en brudslöja av tyll alldeles själv? Jag varken kan eller gillar att sy! Fast till slut blev det något som liknar en brudslöja och jag säger att det är good enough och får duga. Alla mina tyllkreationer får nu vila över natten och imorgon skall vi ha bröllopsfotografering för Livåleva. Jag har kollat väderprognosen minst tjugofem gånger idag och som det ser ut har vi bra väder imorgon. Packningslistan för morgonen är kollad nästan lika många gånger och det är mycket som skall med. Skor, smycken, klänningar ja det är mycket som skall till när ett brudpar skall fotograferas.

4 kommentarer:

Hannis sa...

Kul med bröllopsfotografering!
Blir spännande att läsa sen.

Själv håller jag på med lista inför dom fotograferingar som jag har inbokade i sommar.
Alltid nervöst att fota bröllop, man kan ju liksom inte be folk att backa och göra om=))

Lycka till nu!!

VisaLiza sa...

Så nervöst som det är inför vår egen fotografering så vet jag inte om jag skulle våga mig på att fota ett bröllop på riktigt. Kul att du har sådant inbokat i sommar, måste verkligen vara roligt!

Diana sa...

Vilken spännande fotografering! Lycka till! Jag håller tummarna för vädret.

VisaLiza sa...

Vädret var helt perfekt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...