tisdag 25 juni 2013

Jag sparar!

Efter att i några år haft kort hår längtar jag nu efter att åter ha långt hår. Inte ett sanslöst långt hår men till axlarna ungefär. Vill kunna göra pincurls och sätta upp fina retrofrisyrer som matchar de tjusiga klänningar som jag har köpt. Innan jag klippte håret kort hade jag alltid haft långt hår och kunde inte föreställa  mig att jag skulle kunna trivas som korthårig. Till min egen förvåning trivdes jag gott i en kort frisyr men nu får det vara nog. Attans bara att det tar så pass lång tid att spara och vänta.


Fast nu är det på god väg eftersom jag redan kan ha tofsar och dessutom en liten fläta i luggen. Min tanke är att nästa år när vi skall fira vår tioåriga bröllopsdag med en vintagefest då skall jag kunna ha en riktigt tjusig frisyr.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå söta toffsar :)
/Kram Annmi

Rosenhäxan sa...

Allt klär en skönhet.... Fint med tofsar. Jag har haft mitt halvlånga hår i många år...
Är lite feg o tycker inte jag passar i nått annat.
Men tonar håret lite då o då när de grå visar sig.
Ha de gott
Kram Gittan

Hannis sa...

Vet vad du menar!
Älskade mitt korta när jag klippte av det i vintras men nu vill jag ha lite längre.
Blev ännu mera sugen när jag hade i löshår inför en fotografering=))

Du, det var en bra tanke med trädet!
Min mamma brukade alltid säga till oss barn när vi var nervösa inför något i livet: Se er som ett träd, som står djupt rotat och stadigt.
Kom på det när jag läste om din tanke!

Choices By Annie sa...

Hi hi hi så söt du är. Här har jag insett att långt hår är för andra och inte för mig här är det page-långt som gäller. Har helt enkelt för dålig kvalité på mitt hår och för liten ork för långt hår. Men visst tittar jag lite storögt ibland på de vackra kvinnorna med de vackra långa håret;)

Tack för fina ord inne hos mig, de värmer och stärker mig i att nå min dröm.
Önskar dig en fin kväll
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Tack :) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Varför ändra ett vinnande koncept? Har man hittat något som både funkar och känns bra då är det ju bara att köra på. För min del så är jag nog lite väl ombytlig både vad gäller färg och frisyr. Kramar Liza

VisaLiza sa...

Kan förstå att du blev sugen på långt hår efter en stund med löshår. Kanske är det en möjlighet när jag börjar bli otålig över att håret inte växer!

Klok mamma du har förresten, passar verkligen in som beskrivning på mitt träd!

VisaLiza sa...

Ja alla är vi dessvärre inte begåvade med fantastiskt hår. Blir ibland lite smått avundsjuk på mina barn som har det mest fantastiska hår jag någonsin har sett. Tänker att de kunde ju donera lite till mig ;) Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...