fredag 7 juni 2013

Skolavslutning

Det är några dagar in i juni och dags för avslutning på mitt masterprogram i Kulturarv och modernitet. För några av oss är det inte det definitiva slutet eftersom vi är flera som går upp med våra uppsatser i september. De här två åren har gått märkligt fort och har varit både roligt och lärorikt.

När det är skolavslutning är det sommarklänning och klackar som gäller. Skorna har hissnande 15 centimeter klack och jag känner mig som världens längsta kvinna idag!

6 kommentarer:

Linda sa...

Wow, jag blir impad av kvinnor som kan gå i så höga klackar. Det är så snyggt!

Angående flygrädslan så är det så att jag får Sobril utskrivna av husläkaren och det tar jag två stycken när det är ca en timme kvar tills planet lyfter. De hjälper väldigt bra så jag kan rekommendera dig att knapra sådana nästa gång du ska ut och flyga. Från att ha suttit med ren dödsångest hela resan så känner jag mig nu betydligt lugnare.

Kram Linda

Husfrun sa...

Vad härligt och spännande och ljuvligt och säkert lite vemodigt på en och samma gång. Grattis till snart avklarad master. Som jag längtar till min masterutbildning :)
Kram.

Huset nummer tio sa...

Härligt med avslutning om än dock lite vemodigt. Supervacker är du som vanligt.
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Det har dock krävts mycket träning att lära sig konsten att gå i höga klackar. Men det är det värt :D Bra tips om flygrädslan. Skall se över den möjligheten när jag skall flyga själv till Namibia i höst. Hoppas du har det bra på din resa, kramar Liza

VisaLiza sa...

Verkligen vemodigt eftersom jag trivs så bra med min klass. Fast vi kommer ju fortsätta tillsammans eftersom klassen startat Aldir kulturkooperativ och kommer driva företag tillsammans. Förstår att du längtar till masterutbildningen, det är verkligen en härlig utmaning! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Ja allt även det som är gott har ju ett slut. Fast för oss är avslutningen början på något nytt. Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...