söndag 16 juni 2013

Fotograferingshandledning

Ett av barnen älskar att fotografera. Hon vill gärna ta över min kamera och vill inte ha hjälp. Det är roligt tycker jag att vi  delar ett intresse och ibland ger vi oss ut tillsammans och fotograferar. Hon med min mobilkamera och jag med min kamera. Helst skulle hon gärna se att det var tvärtom.


Ibland fotograferar vi samma saker och ibland förvånar hon genom att hitta motiv som jag inte sett. Att fotografera mig när jag inte märker det är givetvis ett roligt projekt.


Även om hon fortfarande lär sig är det tydligt att hon har känsla för motiven. Snart kommer hon att behöva en egen betydligt bättre kamera och snart kommer hon ta betydligt mer avancerade bilder än vad jag kan. Jag ser fram emot det och gläds över att få vara en inspiratör till hennes kreativitet.


Genom att hon vill lära sig mer så utmanas även jag. Vem skall kunna hjälpa henne att utvecklas om inte jag lär mig mer?


Tror att det här är min absoluta favoritbild på mig. Helt ovetande om att hon fotograferar och bubblande glad. Det är är ren glädje som fångats på bild.

Att smyga sig på storasyster är dock inte lika enkelt. Fotograferar du nu? Nej! Det gör du visst jag vill inte vara med på bild! Okej du slipper. Men varför vill du inte ta kort på mig?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå vackra foto & fotot där du skrattar är fantastiskt & så vacker flicka/Kramar Annmi

Choices By Annie sa...

Härliga bilder. Ljuvligt att dela ett intresse med barnen här lever jag på hoppet om att ett gemensamt intresse ska hittats snart;)
Önskar dig en vacker dag
Kram
Annie

Diana sa...

Kul att hon har intresset! Du får gärna komma och lära mig att fotografera med. Samtidigt som du lär mig allt annat, som att sy och sminka med. :)

VisaLiza sa...

Visst har jag en duktig liten fotograf :) älskar verkligen kortet där jag skrattar. Kramar Liza

VisaLiza sa...

Ja det är verkligen kul! Maken och tjejerna har musiken tillsammans och det är också bra. Jag försöker att dela minsta trollets intresse för boxning. Hon är fantastiskt duktig men mammahjärtat har svårt att klara en så tuff sport. Kramar Liza

VisaLiza sa...

Det är så när man är mamma då måste man kunna allt! Kom till Hult så skall jag köra dig allt jag kan ;)

G:a Affären sa...

Härligt med spontana och äkta bilder, jag blir glad och så fina ni är! Kul att din dotter har det intresset, att kunna göra något kul tillsammans också.

Kramar
Cia

VisaLiza sa...

Tack snälla :) ja det är verkligen kul när barnen delar ens intressen. Min ena tös är politiskt engagerad precis som jag var i hennes ålder och den näst minsta har en förkärlek för skor och väskor. Den äldsta hävdar med bestämdhet att hon inte är lik sin mamma men jag märker hur det som smyger på henne. Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...