fredag 29 mars 2013

Kärrstegens gård

Tidigare i veckan var Raimo och jag i Ljungskile och passade på att besöka Kärrstegens gård. Jag har tänkt så många gånger att åka dit men det blir som aldrig av. Nu när jag äntligen varit där kommer jag att se till att det blir många fler besök. Sällan har jag besökt en så inspirerande butik! Dessvärre hade vi lite ont om tid och hann inte riktigt titta så länge som jag hade önskat. Egentligen tror jag att det här är en butik där man först skall titta ett varv och sedan ta en kopp kaffe på deras café och sedan efter det titta ett varv till. För egen del ligger jag lite lågt med att köpa inredning eftersom vi renoverar. Känns dumt att köpa saker som ända bara måste läggas undan. När det är dags att börja dekorera är det dock hit jag tänker åka!


Själva huset är skavt och nött vilket gör det helt perfekt för de saker man säljer. Hortensia är en av mina favoritblommor och jag gillar idén med att sätta flera krukor tillsammans. Kan tänka mig att det skulle passa i vår trädgårdspaviljong när den är klar.


Välkommen upp till den övre våningen, här finns onekligen att titta på!


Gillar att de använder gamla möbler för att visa upp sina saker. Den här skänken hade gärna fått stå i mitt kök!Även om butiken rymmer otroligt mycket saker känns varje sak noga utplacerad. Jag tror inte att det är en slump att en sak ställts där den står. Rummen är i fin harmoni med varandra och det är verkligen ett nöja att gå runt och titta och inspireras.


Lite udda inslag kan hittas!
En våning ner finns kläder och smycken även om dessa vackra klänningar bara är till dekoration.
Kläderna som säljs kommer från Capri Collection och Design werket. Även om jag lyckades låta bli att köpa med mig inredning hem så lyckades jag inte låta bli kläderna. Med rea på halva priset hade det onekligen varit dumt att inte köpa sig en ny klänning! Tänk jag som funderat vad jag skulle ha på mig på påskafton, nu behöver jag inte fundera mer!


7 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Men oj, vilket härligt ställe! Nästan som att gå runt i ett museum och titta. Den där silvriga ugglemadamen hade kunnat få flytta hem hit vilken dag som helst.
Glad påsk på dig!
/Anna-Karin

VisaLiza sa...

Visst är hon tjusig! Det var med mycket viljestyrka jag lät henne vara kvar i butiken. Riktigt glad påsk till dig också. Liza

Husfrun sa...

Vilken härlig inspiration, sånt man blir glad av. Kram.

VisaLiza sa...

Verkligen, hade jag haft tid hade jag gått runt och tittat i timmar! Kramar Liza

Diana sa...

Wow, vilken butik! Tänk om man hade en riktigt fet plånbok och en stooor bostad, då hade man kunnat storshoppa allt snyggt!

VisaLiza sa...

Ja en sådan plånbok önskar jag mig också! Liza

G:a Affären sa...

Men hej och hå, så mycket det fanns att se, uggledamen flög rakt in i hjärtat!

Kramar
Cia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...