fredag 8 mars 2013

Kyligt solsken

Strålande sol idag vilket känns som en härlig inledning på helgen! Marssolen är dock förrädisk och man kan lätt luras att tro att det vackra solskenet också innebär en varmare temperatur. Låt dig inte luras! Att strunta i vantar en sådan här dag är inte att rekommendera. Inledde den här morgonen med att kunna sova länge eftersom jag sov över hos mamma. Det är verkligen en lyx att kunna gå upp tjugo minuter efter att tåget lämnat stationen i Munkedal. När jag gick mot tåget tänkte jag på hur många gånger jag gått just den vägen. Först när jag var riktigt liten eftersom vi då bodde i samma område som mamma bor i nu. När jag själv blev vuxen hamnade jag i samma område vilket gör att vägen till tåget har jag gått så många gånger. Till slut kom jag att avsky att gå backen upp från stationen och hem. Tror att detta var det som gjorde att jag till slut kände att det var dags för ett nytt boende och hamnade i centrala Kungälv istället. Detta trots att jag från början valde Björkås för möjligheten att bo på landet fast i lägenhet. Att bo centralt visade sig inte heller vara något som passade mig och ganska snart blev jag åter rastlös. Först när vi tittade på huset i Hult kom jag till en plats där jag kände att jag kunde stanna länge.8 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar dig en riktigt härlig fredag
Kram
AC

Husfrun sa...

Härligt att ha hittat hem :)
Kram.

Huset nummer tio sa...

Visst är det en härlig känsla, känslan av att ha hittat hem;)

Mattan fanns självklart inte kvar;( då tråkigt men just nu testar vi en annan lösning får se om vi gillar det eller inte( måste nog vänja mig)
Kram

Anna sa...

Skön känsla när man hittar stället då man känner "här vill jag bo!" Så känner jag om detta hus också!
Ja FYYYY vad kallt det är!! Jag trodde det var en så´n där solig härlig dag med doft av vår i luften. Stack ut näsan genom dörren och drog snabbt in den igen!

Kram Anna

VisaLiza sa...

Tack :) kramar Liza

VisaLiza sa...

Verkligen härligt att ha sin plats på jorden! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Vad tråkigt :( hoppas du hittar en lösning som du trivs med. Kramar Liza

VisaLiza sa...

Visst är det fult av solen att luras så! Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...