söndag 31 mars 2013

Påskdag i Hult

Påskdag i Hult och det känns som en underbar dag. Igår hade vi gäster hela dagen, åt god mat och umgicks. Med risk för att skryta lite så måste jag säga att jag har de bästa vänner som finns. Blir alltid glad över att träffa dem och det är helt okej om maten inte är klar eller om huset skulle råka vara ostädat. Det där är inte det viktiga utan det är sällskapet som är viktigast. Idag skiner solen i Hult och äntligen skall vi bege oss ut på konstvandring. Min kusin, den äldre dottern och jag i alla fall eftersom småtrollen sa: Aldrig i livet! Vi ska ut och hoppa studsmatta! Maken ville inte heller titta på konst eftersom han hellre ville bygga klart min klädkammare. Fast enligt Regina får jag inte kalla den för klädkammaren utan jag skall kalla den för min walk-in closet. Vad vi än kallar den så är den snart klar vilket jag ser fram emot. Det har varit kaos på övervåningen under byggtiden och nu hoppas jag på lite mer ordning. Visserligen skall småtrollen flytta ut i lekrummet eftersom deras rum skall delas i två, men jag tror ändå att det blir lite mer ordnat än vad det varit de sista månaderna. Nåväl nu skall jag klä mig varmt, leta upp ett par solglasögon och sedan ge mig ut i konstvärlden! Fortsatt glad påsk på er allesammans!


8 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Visst är det underbart att ha de bästa vänner som finns! Det har jag också :) Stor kram!

LyckligaPraliner sa...

O ska du få en sån garderob... ehh.. Walk-in closet menar jag :)) Vi har så dåligt med utrymme hos oss att vi får vara glad för en vanlig garderob. Jag har ändå så lite kläder. I min garderob finns mest saker som inte får plats någon annanstans :))
Ha en fortsatt fin ledighet!

Kram

VisaLiza sa...

Visst är det en fantastiskt förmån att ha riktigt goda vänner! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Jag har längtat i många år och nu äntligen blir det verklighet! Lite lustigt i sammanhanget är dock att jag knappt har några kläder att hänga in längre fast det går ju alltid att åtgärda ;) Önskar dig också en fortsatt härlig påsk! Kramar Liza

Lilla Kullan sa...

Vänner... det är det bästa det.:-) Kram

Hannis sa...

Vilken fin bild på dig!

Visst är det dom vännerna som är bäst!
Dom där där det viktigaste är umgänget inte vad som är runt omkring=))

VisaLiza sa...

Kan bara hålla med :) kramar Liza

VisaLiza sa...

Tack! Måste ju bli bra bild med en god vän bakom kameran ;) Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...