måndag 4 mars 2013

Söndag följt av måndag

Söndagen bjöd på fantastiskt väder i Hult. Strålande sol och flera plusgrader och det kändes helt underbart. Söndagen var nog så perfekt som det är möjligt för en söndag att bli. Dagen inleddes med träning på gymmet nere i Munkedal. Väl hemma igen passade vi på att äta lunch i trädgården. Det är onekligen något riktigt speciellt när man åter kan sitta ute i trädgården och njuta av solen och naturen. Söndagen fortsatte med barnkör i kyrkan följt av en liten loppistur. Jag hittade givetvis väskor och ena barnet tycks brås på mig för hon kom hem med silvriga klackskor från 80-talet. Hennes omdöme var att Herregud så gamla skor! Då påpekade hennes lillasyster så fint att både Raimo och jag är födda på 70-talet. Nåväl vi är ju morföräldrar så vi får acceptera att höra till den äldre generationen.

Elvis passade också på att njuta av solen. 
Vi har fortfarande snö kvar här i Hult men sakta sakta försvinner den

4 kommentarer:

Prinsessorna på Bellevue sa...

Ja, det blir lite hipp som happ nu när man är ute och ingenting är i ordning... Vad mysigt ni såg ut att ha och den där ägg cocotte-rätten såg smaskig ut!

Kramar
Petronella

VisaLiza sa...

Helmysigt och ägg cocotte var mycket gott och dessutom enkelt att göra! Kramar liza

Linda sa...

Visst är det gott med äggen? Jag gjorde det för något tag sedan, men jag tror att jag hade ugnen för sval. Fin hjärtform :)

VisaLiza sa...

Mycket spännande rätt som måste prövas igen :) själv vad jag nog ugnen för sval!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...