måndag 11 mars 2013

Måndagsmorgon i Hult

Det är isande kallt i Hult denna morgon och det är lätt att tro att vi fortfarande befinner oss i den bistraste vinter. Skillnaden är dock att solen när den tittade fram faktiskt värmer. På min och Idas morgonpromenad blev nästippen ordentligt frusen innan vi kom ut till de öppna fälten och till solen. Där var det varmt och skönt och vantarna behövdes inte ens. Tänk att det kan vara sådan skillnad på att promenera i solsken eller skugga. Idag är huset i Hult tyst och stilla och Ida och jag har något så ovanligt som en ensam dag hemma. Barnen är i skolan och Raimo på jobbet. Försöker att blunda för de saker som jag ser behöver göras i hemmet och istället fokusera på mina studier. Det är onekligen lätt att tänka att jag ska bara... sen har halva dagen gått utan att man riktigt vet hur det gick till. Nåväl idag känner jag mig fylld av energi efter en härlig morgonpromenad med Ida, precis vad som behövs innan man tar tag i veckans första dag.


Min älskade lilla Ida! Hon blir så glad när vi kommer ut till de öppna fälten eftersom hon vet att då kommer jag att släppa henne och låta henne springa fritt.


Att få utforska världen på egen hand är trots allt det bästa


Prövade att fotografera taggtråd i närbild men det visade sig vara stört omöjligt. Ägnade en lång stund åt detta och lyckades bara åstadkomma diffust sudd. Får läsa på lite om hur jag skall göra och sedan försöka igen.


Den mesta snön och isen i Hult är äntligen borta, men där solen inte kommer åt finns det fortfarande kvar.Med så här härligt väder går det inte att vara på dåligt humör ens om man försöker!
Måndagen börjar bra och jag har en spännande vecka som väntar. På lördag far Magda och jag till Brighton för att fira att hon fyller 25 för femtonde gången!

10 kommentarer:

Petra Eriksson sa...

Hej Hopp! Här var det trevligt att titta in bland alla inlägg!
KRAM Petra E
www.romantiskahem.blogspot.com instagram romantiskahem

VisaLiza sa...

Vad roligt att du tycker det :) Kramar Liza

Huset nummer tio sa...

Så vackert. Hult verkar vara ett paradis på jorden.

Här lyser solen också men attans vad kallt det är ändå, kan beror på den isande vinden från nord. Men inomhus värmer solen gott.

Kram
Annie

Linda sa...

Vilka härliga bilder. Det blir lite lättare att uthärda det kalla vädret när det är ljust och soligt ute. Det går åt rätt håll. :)

Kram Linda

Diana sa...

Wow vilka bilder! Speciellt vassen och trädet!
I förra veckan hade vi riktigt härligt väder, fram tills helgen. Visserligen sol men blåsigt och riktigt snorkallt. Ogillas!

Karoline sa...

GULLE-IDA!!!
fina bilder också, ser såå vårigt ut <3

VisaLiza sa...

Våren tycktes komma av sig så smått. Gott med ljuset i alla fall :) Och ja det här är paradiset på jorden! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Tack! Visst är det så :) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Tack! Ja det där trädet var riktigt fint, konstigt att jag aldrig lagt märke till det förrän idag! Liza

VisaLiza sa...

Finaste vovven i hela världen!!! Risk för att jag är lite partisk kanske men hon är både söt och klok. Visst ser det vårigt ut men skenet bedrar var så säker!Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...