onsdag 13 mars 2013

Väska och skor

Ett av mina senaste loppisfynd är en gammal projektorväska. Eller jag tror att det är vad den har använts till. Fast vad den har varit är mindre viktigt, mitt fokus ligger istället på vad den skall bli vilket är förvaring för mitt smink. Jag gillar smink och tycker om att kunna välja och vraka när jag skall sminka mig. Detta har resulterat i en stor mängd sminksaker som jag bara måste ha. Den dagliga makeupen förvaras i en liten sminkväska och det är inte så märkvärdigt. Det är allt det andra som är problemet. Ögonskuggor i regnbågens alla färger, olika sorters pennor till ögonen, glitter (ja man måste faktiskt glittra ibland!), läppstift, lösögonfransar och lite annat smått och gott. Hittills har dessa förvarats i flera olika små lådor vilket resulterar i att jag varje gång hamnar i läget att jag har öppnat dem alla innan jag hittar det jag behöver. Men no more! Nu får allt plats i samma väska och det är bara att välja och sätta igång! Ser fram emot när vi skall ha nästa fotografering för Livåleva. Jag kommer att känna mig som en riktigt makeupartist när jag kommer med min fina väska.Att fotografera är inte helt enkelt när det finns små katter som vill vara med på bild. Elvis är en riktig linslus och har en tendens att alldeles för ofta komma med på bild när det inte är planerat att han skall vara med. Fast det är klart att det är en ståtlig kattherre så han gör sig onekligen på bild.


Tänker att jag får passa på och visa upp ena tösens första loppisfynd som hon hittade samma dag som jag hittade min väska. Tror att den tösen brås på mig eftersom hon redan har ett intresse för skor av äldre datum. Hon är helt lycklig över dessa sandaletter men mindre glad över att mitt krav för att hon skall få använda dem är att hon lär sig att gå i dem först.

12 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Men vilken ljuvlig väska helt underbar och så praktiskt för sminket.

Härliga sandaletter också sådana hade jag gärna hittat också.

Ha en härlig dag
Kram
Annie

Diana sa...

Oh, heter din dotter Diana? Viken bra smak du har på barnnamn! :)
Shit alltså, jag hade mer än gärna haft ditt sminkförråd! Men du hade fått komma hit och lägga på det (med den snygga väskan) för sånt är jag urusel på.

God morgon!

VisaLiza sa...

Det grämer mig lite att sandaletterna var i en så liten storlek. Fast jag unnar henne gärna dem. Har hunnit fylla väskan med smink och måste säga att jag är helnöjd! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Diana är också nöjd med sitt namn. Hon påpekar gärna att hon heter som en engelsk prinsessa :) Kanske skulle jag arrangera en make up kurs. Typ smink for dummies ;)

Carinaserier sa...

Ett riktigt fynd! Det är så roligt när man hittar grejer som har använts till något helt annat än vad man själv planerar att använda den till. :)

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åh, vilken hääärlig väska och sööt liten Elvis också, för den delen! Visst är det kul med smink! Vilka sandaletter, sen då... Ursnygga! Fast håller nog med dig där... nog bäst att lära sig spatsera med dem först...

Kraam och godnatt och tusen tack för omtanken!
Petronella

VisaLiza sa...

Visst är det så. Tänker att just den utmaningen är halva nöjet med att gå på loppis :) Liza

VisaLiza sa...

Hon övar här hemma och går fram och tillbaka genom huset. Jag tänker på bambi på hal is när jag ser henne. :D

Hoppas du mår bättre! Kramar Liza

Lilla Kullan sa...

Det var en väldigt häftig väska det där.:-) Kram

VisaLiza sa...

Kan bara hålla med :D Kramar liza

Rebecca sa...

Söta lilla kissen. Så fina tassar!

VisaLiza sa...

Han är verkligen fin vår Elvis. En riktig liten överlevare dessutom. Hans mamma dog när han var några dagar gammal så han fick flaskmatas för att överleva. Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...