onsdag 18 september 2013

Elvis, katten med många liv

Vår förhoppning för den  här dagen var att veterinären skulle kunna friskförklara vår Elvis och konstatera att han var feldiagnostiserad. Så blev det dessvärre inte men trots det känner vi hopp för framtiden. Veterinären medgav att han var förbryllad över hur Elvis kan må så gott när han har fel på hjärtat och egentligen borde vara ordentligt sjuk. Att han har svarat så fint på medicinen är ovanligt och vi är tacksamma och glada för det. I april fick vi beskedet att han i bästa fall hade två månader kvar att leva och det bara om han svarade bra på medicinen. Nu menar veterinären att han tycks kunna leva med sitt tillstånd. Han kommer visserligen behöva medicin och specialkost resten av livet. Det kändes verkligen gott att höra veterinären säga att han skulle skriva ut medicin för ett år framåt och att vi först då behövde komma tillbaka för en hälsokontroll av katten. Nu pratar vi år och om framtid för Elvis och för några månader sedan visste vi inte hur det skulle vara från en dag till en annan. Jag är tacksam för varje dag vi har honom kvar och nu verkar det onekligen som att det kan bli många dagar till!


11 kommentarer:

Anonym sa...

Naw...Härliga Elvis/Nospuss & Kram Annmi <3

HemkäraHanna sa...

De blir då kära de små djuren!

Prinsessorna på Bellevue sa...

Han är ett litet mirakel, lille Elvis och det verkar vara fler som har någon som vakar över dem... Tack för rara trösteord hos mig...

Kraam
Petronella

Hannis sa...

Underbart!!
När djuren får en chans till blir jag varm i hjärtat.

Kram Hannis

Fröken Tindra sa...

Åh, vad skönt det måste kännas för er att Elvis blir kvar hos er ett bra tag till. Underbart!
Kram!

Madame Edith sa...

Vilken sötis <3

Kram Madame Edith

Jennie Bergius sa...

Åh lilla Älvis! Va skönt att höra att han är ok och att det är bättre än väntat. Stark och fin :) De betyder ju allt de där små liven!

<3 Jennie

Christina sa...

det sägs ju att katter har sju liv. Härligt att ni får ha honom hos er, han ser onekligen kramgo ut.

Ha det fint!

Choices By Annie sa...

Men söta kisse. Fy för sjukdomar men ändå skönt att ni kan prata om år istället för dagar. Hoppas det blir en massa år framöver med en glad och pigg katt.

Kram
Annie
Ps. snygg header;)

Choices By Annie sa...

Glömde ju tacka för träningsklädstipsen, tack så jättemycket, det där med dubbla uppsättningar ska verkligen tänkas över. Fick tag på ett set med halvkorta byxor och linne samt ett par välidgt lätta skor, så jag hoppas att det ska fungera. Tänkte jag kör på ett set först för att se vad jag gillar för något (var 8 år sedan sist jag var i ett gym)

Tack igen
KRam

G:a Affären sa...

Det var härlig läsning, jag blir så glad både för Elvis och er! En sådan vacker katt som har det bästa hemmet.

Kramar
Cia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...