torsdag 26 september 2013

Septemberlupin

Riktigt kall höstdag i Hult idag och jag har letat efter mina raggsockar. Trots min passion för skor med höga klackar så älskar jag att gå barfota inomhus. I nästan hela huset har vi trägolv och det är något särskilt att gå barfota på trägolv. Idag har jag dock gått runt med riktigt kalla fötter så det var bara att konstatera att det är dags att leta efter raggsockorna. Har dock inte funnit dem ännu och envisas därför med att gå barfota.


Även om det är kallt i Hult skulle man lätt kunna förledas att tro det är högsommar. Våra lupiner började blomma en andra gång för några veckor sedan och än finns det blommor att njuta av. Känns lite märkligt med lupiner i slutet av september men onekligen trevligt. Lupinen är verkligen en vacker blomma så den borde alltid blomma dubbelt upp.


För varje dag som går skiftar världen allt mer i gult och rött. Jag går nu och inväntar att ett särskilt träd skall skifta i färg så jag kan fotografera. Fotograferade det förra året också har tålmodigt väntat på möjligheten att göra det igen.

När andra så smått varvar ner inför helgen gör jag istället tvärtom. Imorgon skall jag genomföra en intervju för min mastersuppsats och sedan ta mig en tur på bokmässan. Ett besök på bokmässan känns som ett måste men i år trodde jag faktiskt att jag inte skulle lyckas få till tiden. Helgen i övrigt skall ägnas åt en kurs i politiskt ledarskap vilket skall bli spännande. Förr när jag var yngre och hade andra ambitioner med mitt engagemang gick jag en del sådana kurser. De var riktigt bra och givande och fick mig att inse att jag inte ville göra politisk karriär. Idag känns det åter viktigt med möjligheten att diskutera sitt politiska ledarskap eftersom jag utan att jag riktigt har tänkt på det faktiskt är just en politisk ledare. Ser fram emot spännande diskussioner och bra föreläsningar. Det här kommer att bli en riktig toppenhelg tror jag!

4 kommentarer:

Hannis sa...

Det är ju faktiskt fantastiskt att dom blommar igen!
Härligt!

Kul med kurs.
Hoppas det blir riktigt bra och att du känner att du får nytta av den.

Kram Hannis
Ps. Jag är inte ett dugg avis på att du ska på bokmässa. Inte ett dugg=))

HemkäraHanna sa...

Vad härligt med lupinerna!
Det låter som en riktigt rolig helg du har framför dig!

Fru Eriksson sa...

Hihi Här är en till som fortf går barfota ;)
Härligt med Lupiner<3

Ha en underbar Fredag/Kram

Christina sa...

Lycka till med uppsats och intervju!
Jag gillar lupiner, har själv försökt odla dem i trädgården vid massor av tillfällen men det blir aldrig något av dem. Märkligt med tanke på att de växer vilt som ogräs överallt längs vägarna. Men i vår trädgård vill de inte växa.
Fina är de iaf.
Kram Christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...