onsdag 4 september 2013

Mötesdag

Sommaren dröjer sig kvar men om morgonen är det kyligt i luften. Med visst motstånd beslutade jag mig för strumpbyxor till kjolen istället för bara ben. Det bär lite emot att spendera en strålande dag inomhus men det är nog så viktigt när det handlar om frågor som digitalisering i skolan eller social hållbarhet och alkohol. Med jämna mellanrum har vi dialogdag i kommunstyrelsen då vi inte sitter och fattar beslut utan istället fortbildar oss om olika ämnen. Otroligt viktigt och intressant.

Casual är inte min grej så när det är möte är det proper klädsel som gäller. Koftan är ny för dagen och har en fantastiskt härlig färg. Det enda på dagens outfit som är äkta vintage, förutom tanten i kläderna är halsband och väska. Gammalt är ju roligast men det viktigaste är ändå att stilen är den rätta. 


Egentligen tycker jag att det är bra med begränsad shopping och att hitta nya kombinationer av det som finns i garderoben. Just nu är det svårt eftersom allt blir för stort i en rasande hastighet och jag vågar knappt skaffa favoriter. Kofta från Lindex, blus från Penneys, kjol från HM och skor, väska och halsband från olika loppisar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt fin är du ......
Ja visst är det viktigt att fortbilda sig om olika ämnen,ha en fin dag/Kram Annmi som ska ut & njuta mer i solen :)

Hannis sa...

Tycker du är stört-cool i dina vintagekläder!

Kram Hannis

Ps. Kul att jag fick igång dig=))

Choices By Annie sa...

du är så vacker, gillar din stil.
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Jag hann njuta lite av solen jag med trots allt :D Kramar Liza

VisaLiza sa...

Tackar :)

Verkar som om vi lyckas hitta ämnen som engagerar den andre ;) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Tack snälla söta du :) Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...