Kommer ni ihåg mina rosencupcakes från sommaren? Nja det var ju ett tag sedan men den som är nyfiken på hur de såg ut kan kika
HÄR! På vintern känns det dock som om vitt är mer passande. Kombinationen av guldlöv och silverkulor blir fint mot det vita fluffet men det kan vara på sin plats att säga till gästerna att löven inte går att äta. Man vet ju aldrig om någon i sin iver att smaka läckerheterna kanske missar den infon. Förutom att fluffet denna gång är vitt är fyllningen också ändrad. Denna gång är de fyllda med kokosmousse (samma som Nannes födelsedagstårta). Normalt sett använder jag råsocker till all bakning, så också denna gång. Vill man däremot att fluffet ska bli så där vitt vitt som egentligen är tanken då är det bättre att använda vanligt strösocker.
|
Cupcakes med fluffy white frosting |
|
Silverkulor och metallöv som dekoration |
|
Fyllda med kokosmousse |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar