söndag 15 september 2013

Höstkväll i trädgården

Igår fick vi äntligen invigt  vår rosenträdgård ordentligt. Det kändes riktigt passande att välkomna hösten med middag i trädgården. Vår trädgård har inte något insynsskydd alls så när vi äter ute ser alla som vill oss när vi sitter på parad på altanen. Nere i rosenträdgården är det lite mer skyddat och där kändes faktiskt lite mysigare att sitta så här om hösten. Kvällen till ära möblerades rosenträdgården med bord och stolar och i taket hängdes en ljuskrona. Sen var det bara att invänta mörkret.



Det var inte särskilt kallt när vi åt middagen men tog ändå med många filtar ut så vi skulle kunna sitta länge. Riktigt härligt att ha familjen samlad till bords och umgås en hel lördagskväll helt utan TV. Inte så märkvärdigt för oss vuxna men även barnen tyckte att det här var den bästa lördagen på länge.



Att grilla om sommaren är fantastiskt men man skall inte underskatta grill under resten av året. Att sitta och äta middagen utomhus fast luften blivit lite kyligare är riktigt mysigt. Det handlar bara om att klä sig klokt. Efter en härlig middag hämtade Raimo ut gitarren och vi satt kvar i flera timmar och sjöng tillsammans i höstmörkret. Jag håller med barnen om att det här var en av de bästa kvällarna. Nu är rosenträdgården ordentligt invigd och hösten välkomnad. Nu väntar en härlig höst med fler kvällar i rosenträdgården om jag får bestämma!

8 kommentarer:

Hemkära Hanna sa...

Det både ser och låter fantastiskt mysigt. Tänk vad det är härligt att umgås utan TV!

Hannis sa...

Så mysigt!
Och framför allt att umgås utan tv!
För det är då man umgås och pratar med varandra på riktigt=))

Kram Hannis

choicesbyannie sa...

Ser fantastiskt mysigt ut. Så härligt att verkligen umgås utan tvn.

Önskar dig en fin dag
Kram
Annie

Unknown sa...

Varför gör man inte sånt lite oftare??? Så mysigt!
Ha en skön måndag
//bara anna

Anonym sa...

Åh,så underbart mysigt & vackert/Kram Annmi

Emma sa...

Ser riktigt mysigt ut! Härligt att kunna grilla och sitta ute fortfarande:) Kram

Diana sa...

Men åh vad mysigt det ser ut att vara! Än så länge har hösten varit helt underbar, mer av det tack! :)

Junitjej sa...

Vad det ser mysigt ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...