lördag 27 december 2014

Julen i Hult

Juldagarna är över och vilka härliga dagar det har varit. Lugnt och skönt med gott om tid att ungås med varandra. Barnen var till en början besvikna över att vi sedan en dryg vecka varken har internet, telefon eller TV men nu tror jag knapp de har tänkt på det. Vi har ätit god mat, pratat, spelat brädspel och umgåtts med varandra och det har varit riktigt mysigt.


Lite klappar har även öppnats och i år hade vi ambitionen att det skulle bli betydligt färre julklappar. Våra barn har det mesta de kan behöva så vad skulle vi ge dem mer? Resultatet blev färre men mer genomtänkta paket.


Min roligaste julklapp kom från far och kommer gr oss mycket nöje framöver. Som barn älskade jag Cluedo och det var lika roligt att spela spelet tjugo år senare. Kort och gott har julen i Hult varit riktigt härlig. Det dom dock varit svårt är att det firats utan far som är dålig och ligger på sjukhus. Med åren har vi lärt oss att livet trots allt måste fortsätta även om det kan vara svårt. Vi kan inte påverka vad som sker utan bara avvakta och hoppas på bättring.

1 kommentar:

Bakom dörr nr. 11 sa...

Låter som ni har haft det väldigt mysigt.
Önskar dig en god fortsättning.
Kram Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...