söndag 28 juli 2013

Trädgård och loppis

Söndag kväll och helgen är till ända. Det har varit en helg fylld med aktiviteter så det är tur att vi har semester så jag fortsätter att vara ledig lite till. Lördagen ägnades åt att plocka vinbär tillsammans med en god vän samtidigt som allt viktigt i livet avhandlades. Det är märkligt så mycket man hinner prata om samtidigt som bären plockas. Jag tittade inte på min mobil en enda gång på fyra timmar vilket måste vara rekord för mig. Enligt min familj är jag smått beroende av sociala medier och kanske ligger det något i det. Eller så har de fel eftersom jag visat att jag klarar mig utmärkt utan. Nackdelen med att inte titta på mobilen är dock att man inte har koll på tiden och plötsligt var det kort om tid innan jag skulle vara på plats hemma hos Magda för en altanfest. Allt som krävs är trevligt sällskap och en altan för att festen skall kunna börja.

Söndagen skall ju vara vilodagen men varför vila när man kan åka på intressanta loppisar och sedan på trädgårdsvandring på Morlanda säteri. Känner mig riktigt nöjd och glad över den här dagen. Trädgården på Morlanda säteri var både inspirerande och vacker. Dessutom sålde de en del av de växter som fanns i trädgården och jag kunde inte låta bli att köpa med mig jordgubbstok hem. Jordgubbstoken är en korsning mellan jordgubbar och ölandstok. Den ger inte så mycket bär men blommar fantastiskt fint och sprider sig tydligen bra. Ett annat bra fynd från dagen var en otroligt snygg klänning från 60-talet som jag måste skaffa mig anledning att använda snart!


Imorgon börjar en ny vecka vid kusten eftersom barnen har en vecka kvar på sin teaterskola. På fredag är det premiär och jag tror att barnen börjar att bli lite nervösa.

I måndags var vi ju iväg på en längre loppisturné genom Bohuslän och Dalsland. Idag ligger en ny artikel uppe på Livåleva där ni kan läsa om detta och spana in alla fina fynd.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men va skojsigt med Loppisturné :)
/Kram Annmi

Queen of Kammebornia sa...

Så underbart med en ny gammal klänning!!!

Christina sa...

Härligt med sällskap o pratstund när man plockar vinbär!
Kram

VisaLiza sa...

Ja det var verkligen lyckat och så mycket spännande vi fick se! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Det är den bästa sortens klänningar! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Ja verkligen, det var dessutom betydligt mindre tråkigt att plocka när man pratade bort tiden. Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...