fredag 16 november 2012

Fredag, både en början och ett slut

Fredagskväll i Hult och familjen är samlad. Snart dags för årets första glögg och pepparkakor. Har försökt stå emot men nu var det dags. Varför inte ta ut julen lite i förskott när det är så himla mysigt och trevligt. Jag tycker verkligen om fredagar. Arbetsveckan är avklarad och lagd till handlingarna och framför oss ligger en helt ledig helg. Visserligen har den som de flesta av våra helger många saker inbokade, men vad gör det. De saker som planeras in är ju sådant som vi har valt att vi vill göra. Den här fredagen känns särskilt bra här i Hult eftersom det är sista veckan utan färdigt tak på huset. På måndag kommer vår nye snickare och enligt plan kommer taket att vara helt klart om en vecka. Vi som var rädda att det skulle hinna bli vinter innan vi fick tak på vårt hus. Det har onekligen varit en resa det här att lägga om taket och mycket har vi lärt oss. Till nästa år och nästa process då har vi många erfarenheter med oss som vi kan ha nytta av. Önskar trevlig helg och passa på att provsmaka julen!

Nu är det bara levande ljus tända i Hult
Den stora ljusstaken har blivit en favorit här hemma. Inte helt kattsäker dock eftersom katterna gärna vill spana in den!

2 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Glögg och pepparkakor har jag inte tjuvstartat med än, men däremot drack jag säsongens första julmust igår. Ahhh, så gott!

Stora renoveringsprojekt är onekligen ett stressmoment, allra helst när det inte funkar som det ska. Håller tummarna för att ni har nytt tak över huvudet inom kort!

Må så gott!
/Anna-Karin

VisaLiza sa...

Bra att fler håller tummarna :) Då blir det nog rätt den här gången! Verkar som många tjuvstartar julen. Såg flera idag som redan har satt upp adventsljusstakar. /Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...