onsdag 21 november 2012

Hektisk tillvaro!

Sedan någon gång i våras har jag tänkt att nu kommer det snart att lugna ner sig lite i livet. Nu är vi inne i november och livet susar på i samma hastighet som tidigare. Att det har varit sommar har vi knappt märkt i Hult eftersom hela vår sommar handlade om renoveringen av taket. Jag börjar så smått inse att det kommer nog dröja innan livet här i Hult lugnar ner sig. Fast att jag har mycket omkring mig är i allra högsta grad självförvållat. Det säger sig ju självt att det inte är helt enkelt att ratta runt familj, arbete och studier och dessutom lite fritid. Fast just precis nu längtar jag efter ett lite lugnare tempo. Nu skulle jag vilja ha en vecka då jag kan vara bara hemma och göra alla de där sakerna som jag har tänkt göra så länge. Nu när taket äntligen är klart känns det roligt att greja här hemma igen. En del av mig trodde nog att vi skulle få vara utan tak över vintern. Det är verkligen helt fantastiskt hur snabbt och lätt det gick att få taket färdigt när vi väl hittat en ny snickare. Jag är otroligt nöjd och tacksam. Nu har jag börjat skissa på barnens rum och funderar på vilka möbler som behövs. Tapeter har tjejerna redan valt och det skall onekligen bli kul att se vad de kommer tycka om att få varsitt eget rum. Jag riktigt längtar till januari då vi skall sätta igång!

7 kommentarer:

Hannis sa...

Har också gått och sagt samma sak en lång tid.
"Snart lugnar det ner sig"
Men det är ju mycket självvalt. Ser fram emot julen för då är jag ledig två veckor=))

Kul med renovering!
Eller själva jobbet kanske inte är så kul men resultatet.

Ha en bra helg/ Hannis

Unknown sa...

Låter härligt att det sakta men säkert börjar ordna sig med renoveringen, den känslan när allt är färdigt är oslagbar;)

Hoppas livet lugnar ner sig lite så att du hinner andas mellan varven.

Önskar dig en fortsatt härlig dag
Kram
Annie

Eva Trillian sa...

Skönt att höra att taket är fixat :)
Kolla in hos mig ;) Jag fick en vacker målning med mig hem:
http://provtyckningar.blogspot.se/2012/11/farger.html

Eva Trillian sa...

Kryptiskt med teckningen om du inte vet vem Eva Trillian är ;) Men ... på mitt jobb får man träffa trevliga barn på torsdageftermiddagarna, direkt efter skolan :)

VisaLiza sa...

Härligt med lite ledighet :) Här längtas det också till jul av precis samma anledning. Hoppas även din helg blir riktigt bra! Liza

VisaLiza sa...

Ja du ha ju också lite renoveringsvana vid det här laget och känner igen det. Jag ser fram emot julen för då vet jag att det blir måååååånga lediga dagar. Kramar Liza

VisaLiza sa...

Fast jag hade allt koll på dig ändå :D Inte helt svårt att lista ut, dessutom brukar jag titta in på din blogg ibland :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...