måndag 17 mars 2014

Stormvindar hemma och borta

Det blåser ordentligt i Hult idag vilket påminner mig om att det blåste rejält även idag för ett år sedan. Fast för ett år sedan var jag inte hemma i Hult utan i Brighton tillsammans med Magdalena.


Vi reste dit för att möta våren men med tanke på den seglivade kylan hade våren i England kommit ungefär så långt som våren gjort här hemma nu i år. För oss var det dock helt ljuvligt att byta minusgraderna hemma mot några plusgrader i Brighton och förutom blåst fick vi också lite sol.


Vi klurar ju fortfarande på vart vi skall resa den här våren. Nu har Galway och Skåne kommit in i diskussionen så vart vi landar är än så länge omöjligt att förutse.


När det stormar ute håller Ida och jag oss inne och ägnar oss åt viktiga saker. Jag sitter vid datorn och vovven ägnar sig åt sådant som vovvar gör allra bäst. En dag som denna ägnar jag mig även åt ett nytt litet projekt. Köpte för många år sedan sådana där skumgummirullar som en rullar håret på. Har aldrig kommit mig för att testa dem men idag blev det äntligen av. Känner mig så inspirerad av alla tjusiga bilder på vackra vintagelockar och kände att det där måste jag ju pröva. Nu sitter jag här med rosa rullar i håret och tänker att en stormig dag kanske inte var bästa dagen att pröva. Fast kanske är det bästa dagen att pröva trots allt. Blir resultatet inte som jag önskar kan jag skylla frisyren på vinden! Känner mig idag också lite tacksam över den tid jag arbetat inom hemtjänsten eftersom jag där lärde mig att rulla hår. Kan se enkelt ut men är betydligt knepigare än vad det ser ut att vara.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...