torsdag 13 mars 2014

Torsdag vid havet

Ledig dag med strålande sol är en alldeles utmärkt kombination. Dessutom vaknade familjen tidigt och var på humör för att gå på utflykt.


Ett säkert vårtecken är alla fina bilar som rullar ut ur sin vinterförvaring.


 Maltes stig blev målet för dagens utflykt. Det blåste ganska rejält så även om solen sken vackert var det isande kallt. Men jag hade minsann inte några vantar med mig. Vantar har en om vintern och nu är det ju vår! Med tanke på att det onekligen grönskade både här och var längs vägen så har jag rätt om att det är vår även om det var nog så kallt i vinden.



Maltes stig är verkligen en riktigt vacker strandpromenad. Gillar att den dessutom bjuder på live omväxling. Dels går den utmed det vackra havet med en storslagen utsikt. Sen svänger promenaden av och bjuder på mer skog än hav. Bäst är nog delen vid havet så vi brukar variera vilket håll vi går promenaden. Jag sparar gärna det bästa till sist.



 Utmed delar av Maltes stig har någon varit flitig och planterat mängder av lökar som nu blommade så fint.



En härlig morgonpromenad vid havet avslutades sedan med en frustrerande loppistur. Hittade det perfekta skrivbordet till biblioteket här hemma och blev mycket frustrerad över att det inte var till salu. Orsaken till detta var att det fungerade som bord för blomkrukor som såldes på loppisen. Har letat så länge efter det perfekta skrivbordet, känns onekligen frustrerande att det finns nära men ändå är helt omöjligt. Får kanske påbörja en övertalningskampanj tänker jag!

1 kommentar:

Hemkära Hanna sa...

Det ser ut som en mycket trevlig promenad. Dessa vårblommor är förunderligt härliga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...