onsdag 8 maj 2013

Mina tankar och jag

Det är onsdag och jag är märkligt nog ensam hemma. För mig är detta något speciellt eftersom det inte är så ofta som det händer. Både maken och jag jobbar till största delen hemifrån vilket gör att någon nästan alltid är hemma. Jag har haft storartade planer för allt jag skall göra på min helt egna dag. Fast nu när dagen är här känner jag att det räcker så gott att sitta i trädgården och titta på katterna som leker och lyssna på vårens alla fåglar. Att få vara helt ensam med mina egna tankar känns tillräckligt. Allt det där andra kan jag ta tag i en annan dag!

Nemi och Elvis leker i trädgårdens absolut minsta träd!

8 kommentarer:

Anna sa...

En hel dag bara för sig själv är ibland som att vinna högsta vinsten på lotto. Ljuvligt. Njut! Kram

Husfrun sa...

Låter perfekt. Kram.

Linda sa...

Låter som att du haft en bra ledig dag. Att bara njuta av dagen. :)

Kram Linda

Huset nummer tio sa...

Å de där ljuvliga dagarna då man finner sig alldeles själv hemma;) jag har de ganska ofta då barnen är på dagis, mannen jobbar och jag sitter och försöker hitta ett till jobb (eller nytt) eller startar eget eller något. Men sällan att jag finner mig sittandes hemma och bara vara, det hade varit skönt;)

Önskar dig en ljuvlig kväll
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Att få vara ensam kan nog ibland vara bättre än att vinna på lotto ;) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Helt underbart! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Verkligen :) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Just nu är de där stunderna så sällsynta att det nästan aldrig händer. Det hör inte heller till vanligheterna att jag sitter stilla. Just därför blir det extra skönt att bara få vara. Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...