måndag 6 maj 2013

Vilodagen...

På någon blogg igår läste jag det kloka i att strunta i allt tråkigt på söndagarna och bara göra det som man mår bra av. Tänker att det är en väldigt klok tanke och att det faktiskt är smart att ha sett till att få undran tvätt och städ under veckan så man slipper på helgen. Våra söndagar följer en viss rutin dock. Vi vaknar alltid tidigt för att åka ner till gymmet där minsta tösen boxas. Under tiden passar Raimo och jag på att träna. Lagom till lunch är vi hemma igen och kan fortsätta med dagen. Igår fick vi förresten möjligheten och se henne när hon tränade och jag kan bara säga att jag är sjukt imponerad!

Resten av vår söndag var verkligen riktigt trevlig. Magda och jag var på loppisen i Hedekas och lånade massor av tjusiga aftonklänningar. Margareta har verkligen öga för fina kläder och det tog flera timmar att titta och prova innan vi till slut var färdiga.

Väl hemma igen var det ljuvlig sol och Raimo hade startat grillen. Att grilla är alltid trevligt men det är onekligen något särskilt med säsongens första gång.

Ja just det man kan ju undra varför vi varit och lånat aftonklänningar! På torsdag kommer det att bli fotografering av tjusiga klänningar till Livåleva så ge er till tåls så får ni se alla fina kläder!
12 kommentarer:

Husfrun sa...

Det hade varit skönt om man bara kunde slappa och göra trevligheter på söndagarna men tyvärr räcker de andra dagarna inte riktigt till för att kunna unna sig den lyxen.
Kram.

VisaLiza sa...

Nej så är det väl ofta, men jag tänker att det kan vara klokt att ha med sig. Vi faller ofta in i att städa och greja så fort vi är lediga istället för att umgås med varandra. Kramar

Huset nummer tio sa...

Å det där med lediga söndagar har jag också funderat på. Men hur mycket jag än städar undan för att frilägga söndagar så kommer jag ändå alltid på något som "måste" göras när söndagen väl är här. Fast oftast så gillar jag ju "måsten" som har med hemmet att göra;)

Önskar dig en härlig dag och ser framemot klänning inlägget;)

Kram
Annie

VisaLiza sa...

Nej det är nog svårt det där med söndagarna men jag tänker ge det ett försök och se hur det känns. Kan säga att jag längtar efter torsdagens fotografering! Det skall bli så skoj med klänningarna, miljöerna, smink och hår och så klart våra tjusiga fotomodeller. Kramar Liza

Queen of Kammebornia sa...

Så härligt det låter! Kram!

Diana sa...

Minus träningen så lät det som en ljuvlig söndag! ;)

Huset på Backavägen sa...

Härligt med så mycket grönt ni har. Här börjar det lite försiktigare titta fram lite blommor och blader. Spännande med klänningarna.
Kram Anki

Sanna sa...

Låter som ni haft en toppenfin söndag.. <3

SV: Ja det skall bli skoj att ta sig ann dockskåpet..har massor utav fina möbler som kommer passa in perfekt.. :)

Kram
Sanna

VisaLiza sa...

Tack! Kramar Liza

VisaLiza sa...

Träningen är onekligen inte min favorit på söndagarna men attans så nöjd jag känner mig när den är avklarad!

VisaLiza sa...

Ja jag längtar verkligen till torsdag och alla tjusiga klänningar... skall bli en riktigt rolig dag. Håller bara tummarna för att vi har vädret på vår sida. Kramar Liza

VisaLiza sa...

Verkligen en riktigt härlig dag! Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...