söndag 26 januari 2014

Härlig söndag

Känns som att den här söndagen har varit längre än andra dagar. Det kan förvisso bero på att vi om söndagarna alltid kliver upp tidigt och beger oss iväg på träning. Medan ena barnet boxas passar vi vuxna på att träna. Riktigt skönt att inleda dagen med att röra på sig och känna hur hela kroppen vaknar till liv.


Jag har även idag fortsatt med min ändlösa lista på saker som måste göras. Detta har varvats med träning och att hälsa på goda vänner. Märkligt nog har jag fått mer gjort idag än vad jag fått på dagar som helt ägnats åt allt som måste göras. Nu är äntligen målarverkstaden över för den här gången och de nymålade stolarna står på plats i matrummet. Nu ser det ut som jag hade tänkt mig, att de udda stolarna passar ihop eftersom de målats i samma färg.


Tänker att det kan vara en bra påminnelse att sysslor som varvas med lek och annat roligt går lättare att genomföra. Om inte annat uppskattar Ida en stund inomhus byts mot lek i snön.


Solen har till och med varit på besök en kort stund idag. Onekligen efterlängtad och jag hoppas på ett längre besök redan imorgon.


För att sammanfatta en lång dag kan jag konstatera att det varit en ovanligt bra dag men en blandning av lek, umgängen och måsten. Dessutom ringde en god vän som jag inte hört av på länge men tänkt mycket på. En bra avslutning på en skön helg. Nu väntar en hektisk vecka innan det åter är helg. Det är dock en helg som jag ser fram emot eftersom maken tillsammans med sin kollega har en spelning då. Riktigt roligt att de är efterfrågade.

5 kommentarer:

Jeanette Sandelin sa...

vilket band spelar din man i?
vad kul. har alltid önskat mig en trummis till make.
ps. du blir så jättefin på kort :)
Kram från Ödeborg.

Decdia sa...

Jag märkte i lördags när jag skulle hem från jobb att solen går upp tidigare. Underbart! Nu ska vi "bara" ha lite värme med... ;)

Prinsessorna på Bellevue sa...

Kul med spelning och vara efterfrågad! Härligt att få så mycket gjort och smart att gå upp i tid..

Kram kram
Petronella

Jennie Bergius sa...

Det låter som en härlig start på söndagar :)
Tack, det passar honom fint <3 Jennie

Christina sa...

Mysigt med hund :)
Kram Christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...