söndag 12 januari 2014

Kaffekalas

En stor del av den här söndagen har spenderats på kaffekalas med goda vänner. Tänk så trevligt att sitta så pass länge till bords att man hinner dricka flera koppar kaffe och dessutom orkar att provsmaka allt som bjuds.


Dagen till ära invigdes kakfatet som Magda fick av oss i julklapp. 


Förutom att kakfatet fylldes med massor av gott bjöds det också på hemmagjord glass. Glass som man gör själv är onekligen något riktigt gott. Vi börjar bli bortskämda med det här hemma i Hult sedan vi fick en glassmaskin i julklapp. Nu ligger glasskålen alltid redo i frysen om vi skulle bli sugna på glass. De första försöken blev mindre lyckade och resulterade i glassoppa. Nu har vi dock två bra recept som fungerar. Nästa experiment tänker jag blir att pröva att göra yoghurtglass.


Vi tillbringade några timmar vid kaffebordet idag och pratade om allt och ingenting. Om arbete, vardag, politik och familj. Barnen stannar en stund och försvinner sedan iväg och kommer åter först när allt det goda på bordet lockar. Timmar passerar och när vi väl beger oss hemåt tänker jag att jag är lyckligt lottad med så goda vänner i mitt liv.

3 kommentarer:

Mycket annat & lite betong sa...

Härligt med kaffekalas! Roligt att se ert fina kakfat fullt av kaffebröd.

Agneta

HemkäraHanna sa...

Det ser fantastiskt ut!
Timmarna försvinner snabbt i goda vänners lag.

Sessie sa...

Åh så mycket gott:)

sv: Du får se om du hittar teerna på ditt närmsta Lidl:) Såå goda!
kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...