onsdag 15 januari 2014

Vinterland

Vintern har sedan några dagar även nått oss här i Hult. Även om jag varken älskar snö eller kyla så måste jag erkänna att det onekligen är vackert. Det har snöat ordentligt de senaste två dagarna vilket gör att hela landskapet är ordentligt inbäddat i gnistrande vit snö.


Barnen uppskattar särskilt att vi sedan trädgården grävdes om i somras har en riktigt bra pulkabacke på vår egen tomt. Förvisso kommer den till sommaren att till största delen planteras men en bit sparas för vinteraktiviteter.


Vår rosenträdgård är alltid ett blickfång i trädgården men sedan snön kom är den än tjusigare.


Tog en promenad här i Hult på eftermiddagen just när dagen började skymma. Allt ger ett mjukare intryck när det är inbäddat i snö. Det fallfärdiga skjulet som jag ofta använder som bakgrund när jag fotograferar ser till och med pittoreskt ut istället för fallfärdigt!Vi har tur som haft några dagar hemma nu när snön kom. Gott att slippa oro för om man lyckas komma iväg eller ej. Nu är vägarna åter plogade och farbara vilket passar oss bra eftersom vi imorgon överger Hult för Göteborg.


Även huset i Hult ser lite vackrare ut när snön lagt sig intill. Då är det som om husets alla skavanker inte syns lika tydligt.

5 kommentarer:

HemkäraHanna sa...

Så väldigt vackra snöbilder!!!!

Anneli sa...

Underbara bilder du bjuder på!
Så fint.............och så mycket snö ni har.
Ny header har du också, jättefint foto på dig.

Ha det gott,
Kram Anneli

Christina sa...

Oh, vad mycket snö! Så mysigt! Hit kom det bara några ynka små snöflingor som nätt och jämnt färgade marken vit, men den hade smält till dagen efter igen (snön alltså).
Fast det är ju skönt att slippa skotta snö, för det är det ju mest jobb med.
Kram Christina

Hannis sa...

Så fina bilder!
Det är det där som är så fint med snön.
Ljuset och mjukheten.
Kram Hannis

Ninette sa...

åh, så vackert ni har det med snön! vi har ett så tunt snölager, inte alls lika fint!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...