måndag 7 oktober 2013

Ny kappa

I fredags när vi precis skulle åka hemifrån sa jag till Raimo att jag verkligen behöver en ny kappa. Visserligen har jag två men båda har blivit så stora att det inte funkar längre. Att köpa kappa är dock ett stort projekt och dessutom dyrt. Den skall sitta bra, vara snygg och dessutom är det viktigt att få plats med flera lager kläder under. En kappa är en investering för många år framöver så det är ett köp som behöver ta lite tid och inte rusas fram. Jag kände dock att jag inte riktigt ville ta tag i att köpa ny kappa. Det senaste året har jag bytt så många storlekar att jag inte tror att det stannat ännu. Med tanke på att en kappa är något som jag anser att man köper sällan blir det alltså ett svårt köp eftersom jag inte säkert vet vilken storlek som gäller om ett halvår eller till nästa säsong.


Tänk då så praktiskt att Röda korset i fredags hade loppis på torget i Munkedal. Där hängde en söt grå kappa med luva för endast trettio kronor. Tänkte att de märkt den fel, men så var inte fallet. För trettio kronor fick jag således en för mig alldeles ny ullkappa. Den passade alldeles utmärkt och med tanke på priset så gör det inte så mycket om den är för stor om några månader.


Ull är ett fantastiskt material som värmer fast det blivit vått. Ett perfekt kappmaterial i vårt klimat således!Då är jag redo för den kallare delen av hösten och för vintern. Kanske är det ljust därför som det idag blåser ljumma vindar i Hult!

7 kommentarer:

Diana sa...

Jättesnygg! Precis min stil! Det är ju nästan så att jag hoppas att du kan få använda den länge. Haha!

Anonym sa...

Wow...Så snygg kappa & härliga foto på dig finis/Kram

Jennie Bergius sa...

Tjusig och så himla fint med det blå till :)

Hösten på ön är bäst men jag är glad att inte alla håller med - då blir det ju lugnast här :)

Ha en finfin eftermiddag <3 Jennie

Choices By Annie sa...

Det där med att fynda på loppis är fantastiskt. Och en sådan kappa sen, helt perfekt.

Kram igen
ANnie

Christina sa...

Helt otroligt vilket fynd! Och en kappa i ull dessutom. Du är så snygg i den!
Kram

HemkäraHanna sa...

Det är vad jag kallar fynd! Så otroligt snygg. Och prisvärd!

G:a Affären sa...

Verkligen en snygg kappa på en söt bloggerska! Och ett snyggt pris också, det kallar jag att fynda!

Kramar
Cia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...