måndag 14 oktober 2013

Höstdetaljer

Naturen är alltid vacker men kanske behövs hösten för att man skall se alla detaljer tydligt. Om sommaren är allt så överdådigt, allt är praktfullt och vackert. Varje fält är grönt och det blommar i dikena. Om hösten är det lättare att se de små detaljerna. Sommarens blommor har blommat över, fälten gulnat och trädens löv likaså.


Oavsett tidpunkt på året är det här en vacker syn. Älskar att gå här om vintern och se snön på fälten och med ladan som kontrast mot allt det vita. Om våren är det ljuvligt att se den skira grönskan i björkarna. Sommaren, ja sommaren då är allt som sagt vackert och nu när naturen skiftar färg är det särskilt vackert.

Hösten är vacker med alla sina detaljer. I år kände jag att det var alldeles för tidigt med höst. Att sommaren passerat alldeles för fort. Det var en märklig känsla eftersom jag tidigare aldrig känt så. Hösten har alltid varit min favoritårstid och därför blev jag förvånad över min egen känsla. Tror det är den utdragna vintern och nästintill obefintliga våren som har orsakat detta. Nu njuter jag dock av den vackra hösten och alla dess detaljer. Jag älskar ljuset om eftermiddagarna så här års, det är ett mjukare ljus som får världen att bada i guld. Kanske är det en av anledningarna till att november känns som en så grå och trist månad. Att kontrasterna från den färgsprakande oktober blir allt för stor!

4 kommentarer:

Diana sa...

Hösten är så vacker! Jag hoppas att jag hinner ut på en riktig fotograferingsrunda innan allt är borta.

Anonym sa...

Otroligt vackra foto <3
Jag älskar Hösten men faktiskt gillar alla årstiderna på nåt sätt/Kram

HemkäraHanna sa...

Det är verkligen underbart vackert. Luften, färgerna och ljuset.

Anita sa...

Underbart med alla färger ute nu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...