lördag 12 oktober 2013

Kvällsro

Kvällen har kommit till Hult och det har varit en lång men rolig dag. Vi har firat vår dottern som fyllt arton och haft en riktigt trevlig dag. Nu när kvällen är kommen är huset fortfarande fullt med folk och det är tur att vi har gott om plats när det är många gäster som övernattar. Imorgon väntar en spännande dag då Regina och jag skall hålla föreläsning på temat härskartekniker. Det skall bli riktigt roligt men lite nervöst är det också. Förra föreläsningen var uppskattad av vår publik och det gör onekligen jobbet betydligt roligare. I november kommer vi att hålla föreläsning fast då med en helt annan typ av tema. På programmet står nämligen stilcoachning, skoskola och underkläder, det ni!

Fast en sak i taget och en föreläsning i taget. Fast det är lite svårt att begränsa sig när det är så mycket roligt som händer på en och samma gång. Känner mig så tacksam över möjligheten att arbeta med något jag trivs med och ser fram emot dagen imorgon!

Kan inte låta bli att lägga in en bild från när jag nattade våra gnagisar. Inte dumt att ha en stor kanin som kudde när man är ett litet marsvin! Skönt att känna att vi gjorde ett klokt val som utökade vår skara med marsvin. Nu är det full fart hela dagarna och det mår även våra gamlingar bra av!


5 kommentarer:

Hannis sa...

Lycka till idag!!

Råkade ut för det häromdagen.
Tror att personen ifråga trodde att han var lite gullig och snäll. Och inte tänkte på hur han uttryckte sig. Jag blev skitförbannad!
Den där "lilla gumman"- grejen gillar jag inte...

Kram Hannis

Linda i Berlin sa...

Himlans vad gulliga gnaget är :)

Jag hoppas att det går bra på föreläsningen. Det låter spännande, skriv gärna om det sen.

Anonym sa...

Naw..Sååå sött <3
/Lycka till kram

Diana sa...

Naw! Det var ju världens sötaste kudde och kuddliggare! ;)

Choices By Annie sa...

Läser lite i efterhand och lite sent att önska lycka till på föreläsningen då den redan varit. Jag har dock inte läst det inlägget än, men kommer dit så småningom. Men var sak har sin tid.

Nu måste jag säga ett stort naaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwww till sötnosen, tänk så mjuka och gosiga de ser ut. Jag vill bara kramas;)

Kram¨
ANnie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...