lördag 19 oktober 2013

Tidig halloween

I år kom halloween tidigt till Hult och födelsedagen kom sent! Ena barnet fyller år i juli men ville så gärna ha halloweendisco som födelsedagskalas. Alltså sparades födelsedagen tills igår då hon äntligen hade sitt disco. Visserligen hade hon kunnat ha disco med halloweentema tidigare men just halloween känns som en markering att nu är det nästan vinter så hon fick vänta lite.

En överlycklig tjej hade fått låna sin storasysters djävulsperuk. Hon tycker nu att hon borde få lov att färga håret rött eftersom det passade så bra. Jag säger att vi väntar med att färga håret tills högstadiet och då blir man som förälder inte så populär! Lillasyster har en alldeles egen peruk som är en självklarhet när hon skall klä ut sig. Inte helt lätt dock att återanvända syntetperuker. De trasslar sig lätt och blir snabbt fula och oanvändbara. Räddningen heter siliconspray!


Gästerna som kom såg riktigt rysliga ut. Förutom dessa kom ett helt gäng demoner, några häxor och två katter. Vi hade valt att låta discot pågå i två timmar den här gången och konstaterar att när man är tio år är det alldeles lagom. Då hann de med att dansa dansstopp, äta korv med bröd och dessutom äta råtthjärnor (popcorn). När discot så var slut hade barnen fortfarande roligt. När vi har haft tre timmar på disco har barnen hunnit tröttna men nu kändes det alldeles lagom.


Genom åren har jag köpt på mig en del halloweenprylar så det gick fort att pynta hemmet. Pumpan som går på batteri och skiftar i färg är en av barnens favoriter. Dessutom bjöd vi på popcorn från burkar där det stod råtthjärnor på etiketten. Burkar med löständer och förvandlingspiller fanns också utställda. Snabbt och lätt ordnat och mycket uppskattat av både värdinnan och hennes gäster.

8 kommentarer:

Huset på Backavägen sa...

Vilket roligt disco dom ser ut att ha haft. Visst är det roligt när man får flippa ut lite och bjuda på "tokiga" saker. Kul tema.
Kram Anki

Anonym sa...

Hihi Så häftigt & coolt disco :)
Riktigt härliga foto - liite "spooky"

/Kram

Villa Freja sa...

Vilket underbart disco :) Vad kul att få klä ut sig, och dottern har så rätt - hon passar jättefint i rött hår :) Kram.

Ninette sa...

Vilket härligt disco ni hade! Råtthjärnorna & dom andra burkarna var en supersmart och rolig idé!

Studio Livskraft sa...

Rysligt gulliga discogastar :) och jag kan föreställa mig deras hysteriska fnitter när det bjöds på råtthjärnor och någons begagnade, kvarglömda löständer ;)
Älskar temafester :)

Becka [fotoblogg] sa...

Så sött, hihi.
sv: Åh, jag blir så ljuvligt glad. Tusen tack finaste du!
Lördagskram. ♥

Choices by Annie sa...

Så söta (eller skrämmande är kanske rätt ord)
Fina bilder
Önskar en fin kväll
Kram
Annie

Becka [fotoblogg] sa...

Åh så vacker header du har.
sv: Åh, så glad jag blir. Tusen tack för din fina kommentar kära du! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...