lördag 8 december 2012

Staden vaknar

Staden har vaknat och så även vi. Tidig morgon i Dublin och snart dags att bege sig till tåget. Idag skall vi äntligen åka till Belfast och när jag har vaknat ordentligt så tänker jag vara mycket förväntansfull. Enligt de min syster har pratat med är Belfast en ful och tråkig stad vilket inte känns så hoppfullt. Däremot har jag pratat med någon som bott nära som menar att Dublin istället är en ful och tråkig stad och att jag kommer att älska Belfast. Tydligen är det så att om man bor i Dublin så ska man tycka illa om Belfast och tvärtom. Om några timmar kan lillsyster och jag lämna vårt eget omdöme i frågan. Innan dess väntar en tågresa på 17 mil och det skall bli spännande att se lite mer av Irland. Tidigare har jag ju bara varit någon mil utanför Dublin och tänker därför passa på att se landskapet under resan.


4 kommentarer:

Torpliv sa...

Det verkar som om du har en riktigt spännande dag framför dig! Fint att kunna ta tåget och få se så mycket på vägen av vad jag gissar är ett riktigt vackert landskap.
Ha en härlig dag!
/Petra

choicesbyannie sa...

Hoppas du får en trevlig överraskning av staden då;) Älskar ditt förra inlägg om vardagsögonblick, så bra;)

Du har en sak att hämta inne hos mig om du vill;)

Önskar dig en härlig fortsättning på resan
Kram Annie

VisaLiza sa...

Staden var verkligen överraskande trevlig att besöka och Titanicmuseumet helt fantastiskt. Tack så hemskt mycket för awarden :) Kramar Liza

VisaLiza sa...

Du har helt rätt i att landskapet var vackert, mycket vackert och grönt! Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...