tisdag 15 april 2014

En dag i solen

Strålande sol och utflykt till en av de vackraste platser jag vet gör det här till en riktigt härlig dag. Vi har kombinerat utflykt och fotografering vilket blev en bra kombination. Innan vi gav oss iväg ägnades en stund åt smink och hår här hemma i Hult innan vi gav oss av.


Picknick bland vitsipporna innan vi ägnades åt dagens uppgift. Min uppgift var att fotografera och barnen och hunden hade i uppgift att leka och ha roligt. Skulle hävda att alla var nöjda med arbetsfördelningen. Särskilt hunden Ida som älskar att få vara med och när det är många som ger henne uppmärksamhet.


Det har varit en härlig dag i solen och jag ser att jag till och med lyckats få lite färg i ansiktet. Har ägnat en stund av kvällen åt att gå igenom dagens bilder och känner mig både nöjd och stolt. Dels kan jag se att jag har utvecklats som fotograf vilket onekligen är roligt. Dessutom har jag fått arbeta med Alexandra som onekligen har blivit en riktigt duktig fotomodell. Bilderna kommer på sikt att användas i Livåleva. Tänker så ofta på vilken spännande resa det är både att blogga och att driva ett nätmagasin. Tänk så många ämnen jag har läst in mig på till alla olika artiklar. Nätmagasinet är ju en utmaning på ett annat sätt än bloggen. Där skriver vi artiklar som vi vill skall intressera och inspirera. På bloggen kan jag lite friare skriva vad jag vill men i en tidning krävs en högre grad av närvaro. Regina har även dokumenterat dagen i bilder

7 kommentarer:

thejeanettishway sa...

Så mysigt och inspirerande :)

choicesbyannie sa...

Verkligen härliga bilder, ljuvligt att spendera dagen ute när solen skiner.

Önskar dig en härlig påsk så här onsdagen innan skärtorsdagen;) Men jag har påsklov och vet inte när jag tar mig tiden att titta in på bloggen igen.
Kram
Annie

Annika sa...

Så vackra bilder du tar. Nätmagasin, så roligt! Den måste jag kika in på. Hoppas du får en riktigt härlig påsk. Kram Annika

Huset på Backavägen sa...

Åååhhh vilka härliga bilder!
Kram Anki

Diana/Decdia sa...

Duktig du är som är ute så mycket! Jag är kass på det, sitter mest inne och ugglar.

Christina sa...

Åh, vitsippor! så fint!
Ser ut att ha varit en härlig dag.
Ha det fint! Christina

Villa Frejas bokblogg sa...

Så mysigt. Älskar picknick bland vitsippor. Kram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...