fredag 25 juli 2014

Loppis och kuriosa

Kuriosa är ett ord jag tycker om. Roligt att säga och ytterst användbart. Kuriosa är allt det där som sätter lite piff på tillvaron som jag ser det. För en tid sedan besökte Regina och jag Rultens magasin mellan Fisketorp och Svarteborg. Det står loppis på skylten men loppis och kuriosa är en bättre beskrivning anser jag. Loppisen ligger i ett gammalt magasin och är verkligen fantastiskt mysig. Förutom att titta på fina saker i magasinet fick vi också komma och titta på gårdens höns. De har den största tupp jag någonsin har sett. Storleksmässigt är den som två stora tuppar som satts ihop till en enda.


Jag tycker om välordnade loppisar där det är noga genomtänkt hur det ser ut och så är verkligen fallet i Rultens magasin. Mycket fint att titta på och trots att ytan är litet tar det en stund att titta ordentligt.


Lamporna med hönsnät har ägaren tillverkat själv och jag tycker att de är helt fantastiskt fina. Det fanns både stora lampor och små som en kan hänga i fönstret. Ett extra plus för Rultens magasin är att vi blev bjudna på kaffe och kaka och att det ligger helt fantastiskt vackert.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,så mysigt & fint...
/Kram denna ljuvliga sommarkväll!

choicesbyannie sa...

Verkar vara ett ställa jag hade stormtrivts på;)

Fin fredag till dig
Kram
Anni

Unknown sa...

Stämmer bra än idag/Marianne 🚴🚴🚴

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...