måndag 7 juli 2014

Gardenparty

Jag älskar hattar men har som svårt att känna mig bekväm med att använda dem. Tycker att det är så himla tjusigt och elegant med hatt och skulle gärna ha hatt lite oftare. Ett gardenparty är ett perfekt tillfälle för hatt, men hur ofta blir en egentligen inbjuden på ett gardenparty? Oftare än vad en skulle kunna tro även om kalaset kanske inte har just den etiketten. På lördag har vi kalas här i Hult då vi har en elvaåring att fira. Gästerna är inte inbjudna till ett gardenparty men det kommer att vara ett party i vår garden och således ett utmärkt tillfälle att ha hatt!


Min tjusiga vita sommarhatt köptes när jag var i Edinburgh i maj. Den är tålig och var så pass billig att jag inte behöver vara nervös när den skall användas. Egentligen kan ju en hatt vara en investering eftersom en hatt egentligen är ett riktigt konstverk. Till vår bröllopsfest i höst letar jag efter den perfekta hatten att matcha min vintageklänning med. Jag har en vision om hur den skall se ut och hoppas på att hitta en som är äkta gammal annars blir det till att testa lyckan som hattmakare.


2 kommentarer:

Min Lilla Kokvrå sa...

Du passar ju fin, fint i hatt! och nu i dessa soliga tider är ju hatten perfekt. / Birgitta

Johannas Retro & Rockabilly sa...

Ja det är verkligen tjusigt & bekvämt men de är ju som du säger, de finns för få tillfällen för det tyvärr! Synd at man inte använder det till vardags mer idag som man gjorde förr :)

SV: Tack gumman! Det får du gärna göra! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...