fredag 25 juli 2014

Hur är det möjligt?

Köket i Hult är i desperat behov av att renoveras. Köket är från 50-talet men redan när vi köpte huset var det i så pass dåligt skick att det inte går att renovera det befintliga köket. Det måste istället ersättas med ett nytt. I tio år har vi levt med ett kök som inte är bra och som är i väntan på ett riktigt kök. Några saker har vi gjort för att göra det hela lite bättre. Den senaste var att ställa en redahylla i köket och tidigare har vi målat om köket (från orange till vitt) och bytt ut vitvarorna. I nästa steg behövs ett samlat grepp då våra köksfönster skall bytas ut och ett nytt kök sättas in. Fast innan dess finns mycket annat att göra och märkligt nog krävs det ganska lite för att köket skall kännas lite bättre. Jag har sett vårt skafferi som ett helt omöjligt projekt. Oordningen var så total att jag inte tagit någon före bild, vill inte ens minnas hur rörigt det var. Sedan redahyllan kom på plats har det blivit betydligt färre saker i skafferiet men där var fortfarande rörigt. Så idag såg jag till att köpa hyllpapper. Vill egentligen måla skafferiet invändigt men det känns som onödigt när det skall bytas ut (någon gång!). Att sätta in hyllpapper gjorde dock att skafferiet genast kändes trevligare. Köpte några korgar till förvaring och sorterade skafferiets innehåll. Märkligt nog är det mer saker i skafferiet nu än innan men plötsligt är där ordning och betydligt mer plats. Hur är det möjligt?

En del av vårt numera välordnade skafferi

4 kommentarer:

choicesbyannie sa...

Men du så fint det blev. Tänk så glad du kommer bli nu varje gång du öppnar skåpet;)

Fin kväll till dig
Kram
Annie

Anonym sa...

Åh,så sött i skafferiet med rödprickigt :)
Ha en fin dag/Kram

Decdia sa...

Snyggt! Kök är svåra tycker jag, oavsett storlek så är det alltid för litet. Haha! Men så är vi lite kökshamstrar som har typ allt man behöver och lite till. :)

Elin sa...

Aha! Jag köpte rutigt hyllpapper till vårt skafferi för läääänge sedan, men har inte kommit till skott och lagt in det än. Kanske borde göra det - det är väldigt rörigt i skafferiet :) Fint blir det ju.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...