tisdag 29 juli 2014

Nostalgeek

Barnen och jag och några vänner har tillbringat några dagar utanför Lidköping. Jag har aldrig varit där förut men alltid haft på känn att det är en stad som jag skulle uppskatta och så var också fallet. På bara några dagar har det kommit att bli en stad med omnejd som både barnen och jag uppskattar mycket. Den absoluta favoriten var resans sista stopp. I en av kommentaren på förra inlägget fick jag tipset att besöka Nostalgeek i centrala Lidköping. Vilket otroligt ställe! En butik och en glassbar i 50-tals stil, bättre kan det nästan inte bli.


Massor av spännande saker att titta på och dessutom butikens namn på godiset. Ett alldeles underbart namn dessutom. Gillar lekfullheten i namnet Nostalgeek.


Halva lokalen är butik och halva lokalen är en glassbar. Det känns som att kliva rakt in i Grease eller någon annan liknande film. Barnen var mycket förtjusta över att få befinna sig mitt i en av deras favoritfilmer. Dessutom var de onekligen förtjusta över glassbarens utbud. Vad sägs om en doughnut med glass eller kanske en smarrig milkshake?

5 kommentarer:

Christina sa...

Att stiga in i Grease filmen det skulle jag vilja göra. Vilken fin beskrivning :)
Ha det fint! Christina

Villa Frejas bokblogg sa...

Åh vad mycket fint. Kram.

Anonym sa...

Smaskigt. Lidköping är en trevlig sommarstad. Jag är förtjust i Mariestad också. Sommarkramar Bosse

Anonym sa...

Mysigt,gottit & coolt ...
Min syster bor i Lidköping :)

/Kram

Chris sa...

VIlket häftigt ställe. Detta ska jag lägga på minnet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...