onsdag 3 september 2014

Lite äldre

För några dagar sedan fyllde jag år men av olika skäl var det i år inte möjligt att fira med kalas. Jag tar ju annars varje anledning till kalas men den här gången fick det bli annorlunda. Även om det inte blev så som jag hade tänkt mig blev det en riktigt bra födelsedag trots allt. Det är inte alltid som allt kan bli så som en har tänkt sig vilket onekligen kan vara frustrerande. Viktigast är kanske att kunna se att även det oväntade kan bli till något bra även om det inte var vad jag från början hade föreställt mig.

Dagen började så som söndagar alltid inleds här i Hult nämligen med boxning för ett av barnen och träning för maken och mig, När så träningen var avklarad överraskades jag av de finaste av vänner och bjöds på kaffekalas och uppvaktades med presenter. Några av presenterna var kakburkar med helt fantastiskt gott innehåll. Sen fick jag dessutom fina redskap till trädgården. Nu har jag tjusigt prickigt trädgårdsförkläde och matchande trädgårdsvantar. Går jag in så matchar jag dessutom hyllpappret i köksskåpen!


När jag kom hem igen efter att ha uppvaktats väntade fler överraskningar. Min man hade nämligen för första gången i sitt liv bakat tårta! Det är ju bara några år sedan som jag själv började baka tårtor och jag får erkänna att han lyckades betydligt bättre på sitt första försök än vad jag gjorde på mitt. Min första tårta refereras fortfarande till som den fulaste tårtan i världshistorien. Dock är vi alla eniga om att den trots sin fulhet smakade riktigt gott och det är ju egentligen det viktigaste. Ordentligt uppvaktad och lite äldre är jag alltså numera.


Födelsedagen var på sätt och vis inte riktigt slut ens idag eftersom vi till förmiddagskaffet åt det sista av tårtan. Inte dumt alls att sitta i solen i rosenträdgården och njuta av kaffe och tårta.

2 kommentarer:

Hannis sa...

Stort grattis i efterskott till dig!
Bilden på dig med förklädet är fantastisk, du ser ut som en lyckospridare i dina fina prickar!

Kram Hannis

Anonym sa...

Grattis i efterskott från mig....
Älskar dina foto & stil/Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...