tisdag 17 december 2013

Klänning till både fest och vardag

Förutom väskor och skor är tjusiga klänningar en av mina passioner. Min bestämda åsikt är dessutom att vackra kläder skall användas ofta och inte sparas på till särskilda tillfällen. Vissa klänningar är kanske svåra att använda till vardags även om de flesta blir lite mer vardagliga med en kofta till. jag tycker att det är riktigt roligt att klä upp mig och ibland skulle jag nästan önska att vi klädde om till middagen här hemma bara för fler chanser till tjusig klädsel. Fast att klä om till middagen fungerar inte direkt till vardags mellan familjens olika aktiviteter och skola och arbete.


Den här klänningen hittade jag i somras på en trevlig liten sommarloppis som ett par hade i sitt förråd. Det var en välorganiserad loppis med fina saker och lagom mycket. Lätt att överblicka och samtidigt inte för lite eller för mycket saker. Höll nästan på att missa klänningen eftersom den hängde allra längst in. Fick syn på ena ärmen och var tvungen att plocka fram och se vad det var som såg så spännande ut. Fick fram en fantastiskt fin klänning och tänkte att det spelar inte någon roll om den passar, jag måste ha den! Tänkte att passade den inte skulle den få hänga som dekoration i min klädkammare där jag har en vägg för just det ändamålet. Tack och lov passade klänningen, men den får ända hänga framme som dekoration mellan varven.Svartvita foton är så fina tycker jag, men det här är en klänning som förtjänar att visas i färg också. Den ser svart ut men är i själva verket riktigt mörkt blå. Med en enkel kofta till fungerar den bra när jag skall på möte och som den är passar den bra till fest. Bra med ett klädesplagg som fungerar både till vardags och till fest tycker jag.

7 kommentarer:

Decdia sa...

Livet är en fest så varför inte vara piffig även till vardags?!?!
Du är jättefin!

Anonym sa...

Håller helt med dig & sååå vacker du är i din fina klänning <3

/Kram

choicesbyannie sa...

Klänningar är fantastiskt och det är så roligt att få gå runt och känna sig lite "fin" även till vardags. Din klänning är väldigt vacker och du med;)

Önskar dig en fin dag
Kram
Annie

Christina sa...

Vad fin du är! Sådär brukar jag också tänka, att det kunde vara kul att byta om till finkläder till middagen - och det gör man ju faktiskt ibland. När man vill vara extra fin!

Ha det fint du visa Liza!
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Det är en konst att shoppa och fynda på loppis. Jag lyckas i princip aldrig plocka ut godbitarna på samma stilsäkra sätt som du gör. Kram.

Johannas Retro sa...

Åh så fin!

jennie sa...

Jättefin! Klänningar är bäst tycker jag :)

Tack, det hoppas vi med :) Ha en finfin fredag <3 Jennie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...