fredag 20 december 2013

Snart julefrid

Regnet fullkomligt vräker ner i Hult denna fredag och jag är tacksam över att än så länge kunna tillbringa dagen inomhus. Om en stund väntar en tur ut till Orust för trevligt besök hos släktingar samt lite julklappshandlande. Det mesta är egentligen klart, nu är det bara barnen som skall få en chans att köpa lite julklappar. Känner att jag så smått börjar att gå ner för landning och inser att nu så skall vi vara helt lediga fram till i början av januari. Inga möten på en tid och familjen ledig, bättre kan det nästan inte bli! Nu väntar julstök i form av bakning, pyssel och paketinslagning. Alltså bara det roliga kvar av alla måsten så att säga. Nu råder snart julefrid i huset i Hult!


6 kommentarer:

Min Lilla Kokvrå sa...

Ser verkligen fram emot denna långa julledighet tillsammans med familjen :) Det enda som fattas nu är snön, så vi kan åka skidor som vi har planerat. Hoppas verkligen att den kommer innan jullovet är slut.

Jag önskar dig och din familj en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Hannis sa...

Så härligt att bara mysa!
Det är det bästa kvar då med andra ord=))

Ha en skön helg/Kram Hannis

Mitt Egnahem sa...

Fint och Juligt fönster (spetsgardinerna!)! Låter spännande att shoppa på Orust! Här kommer Julhälsning direkt från Värmland och Mitt Egnahem.
PS. Äntligen har jag fått till en länk till din sida. Funkade inte med blogspot.se, fick skriva blogspot.com, istället:)

Linda i Berlin sa...

Vilket mysigt fönster :)

Hoppas att ni får en trevlig jul och att ni får vila upp er. Ska ni vara hemma eller åker ni någonstans?

Ninette sa...

Hoppas ni får en riktigt skön julhelg! För mej är det oftast mer stress när alla är lediga, så jag räknar ner dagarna tills skolan börjar igen :) (har barn som behöver rutiner och avskyr överraskningar, så paket och julov är inte precis den bästa tiden på året)

G:a Affären sa...

Men vilken fin bild med stjärnan och fönstret med spetsgardinen. Men visst skulle det vara lite snö därutanför!

Kramar
Cia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...